МИСИЯ БЛАГОРОДСТВО „РЕФАН БЪЛГАРИЯ” ГРАДИ СВОЯТА ИСТОРИЯ ЗА БЛАГОТВОРИТЕЛНОСТТА РЕФАН

петък, 5 декември 2014 г.

МИСИЯ БЛАГОРОДСТВО „РЕФАН БЪЛГАРИЯ” ГРАДИ СВОЯТА ИСТОРИЯ ЗА БЛАГОТВОРИТЕЛНОСТТА

Стъпка по стъпка без излишна показност, но с много ентусиазъм и последователност козметична компания „РЕФАН БЪЛГАРИЯ” откликва на стотици инициативи, подкрепящи благородни каузи.
След цялостното реновиране и оборудване на детските отделения - хирургично и  онкохематологично в УМБАЛ „Свети Георги“ в Пловдив, след даренията за 16 детски дома и социални заведения на територията на София, след финансовото обезпечаване на  лечение на деца в чужбина и закупуване на скъпа медицинска апаратура и ковьози,  „REFAN” застана без колебание зад  Сдружение „Кауза” и неговия  проект – кампанията „ДА ОСТАВИМ СЛЕДИ III” под патронажа на Христо Мутафчиев. Организиран беше благотворителен търг на 25  уникални фотографии на Велислава Каймканова – Ножарова, представящи известни личности с идеята със събраните средства да се закупи медицинско оборудване за недоносени новородени деца, тежко болни деца и деца с инсулинозависим диабет.
 Г-н Ангел Попов, президент на козметичната компания „РЕФАН БЪЛГАРИЯ”  дари изключително скъп ковьоз, който ще бъде животоспасявящ за много деца. Той бе предаден на Д-р Радослав Минков Минков, управител на СБАГАЛ „Проф. д-р Д.Стаматов –Варна”.  Наскоро болницата посрещна своя 40 годишен юбилей като безспорен лидер в грижата за жените и бебетата. Специализираната АГ болница – СБАГАЛ „Проф. Д. Стаматов” – Варна се гордее с акредитационна оценка за цялостната медицинска дейност „отлична”. Благодарение на добрия мениджмънт на ръководството, здравното заведение затвърди позициите си на единствената извън столицата специализирана болница по акушерство и гинекология и зае  водещо място не само за Варна, но и за цяла Североизточна България.
Когато водени от благородна мисия личности като г-н Ангел Попов застанат зад високо квалифицирани специалисти със сигурност историята за благотворителността ще има щастлив край, който ще прочетем в усмивките на спасените щастливи деца!Последни новини

С подкрепата на РЕФАН избраха най-красивата плевенчанка! 14 април 2022 г.

Нейни подгласнички станаха други две плевенски красавици – В...

РЕФАН подкрепи конкурса "Мисис Бургас 2022" 6 април 2022 г.

Подаръци с козметика бяха щедро осигурени от „Рефан“.

РЕФАН и община Пловдив стоплиха сърцата на пенсионери за Първа пролет 25 март 2022 г.

С бал с маски възрастните хора от Централния клуб на пенсион...