Маслодайната роза – безценна съставка за красива кожа през лятото

сряда, 8 август 2018 г.

Маслодайната роза – безценна съставка за красива кожа през лятото
Маслодайната роза – безценна съставка за красива кожа през лятото
Маслодайната роза – безценна съставка за красива кожа през лятото

Лятото е време за слънце и забавления на открито. Добре е обаче да вземете мерки и да предпазите кожата си от силните слънчеви лъчи, които, както знаем, не са никак благоприятни за нея.
Козметиката на REFAN предлага няколко серии, особено подходящи за ефективна грижа през летните месеци. Това се дължи на включените в съдържанието им продукти от маслодайна роза, които, в съчетание с останалите им активни съставки, действат благотворно на кожата.
Ефикасна грижа за възпалената и дехидратирана кожа  след продължително излагане на слънце осигурява серия Кралица роза. Високото съдържание на натурални розови продукти в нея - розова вода, розово масло и конкрет, действат противовъзпалително, хидратиращо и мощно регенериращо. Козметиката за лице и тяло Кралица роза предлага пълна гама от козметични продукти за чувствителна кожа, които много бързо възвръщат  нейния здрав и сияен вид. Те успокояват  при слънчево изгаряне, хидратират и заздравяват кожата, без да оставят мазни следи.
За успокояване на кожата след слънчевите лъчи можете да се доверите на продуктите от козметичната серия Snail and Rose Perfection, която осигурява цялостна грижа за лицето и е подходяща за всеки тип кожа. Тя е продължение на една от най-популярните и успешни серии на REFAN -  Snail Perfection, също препоръчвана за употреба след слънчеви бани. Продуктите от Snail and Rose Perfection са обогатени с екстракт от охлюви и органична розова вода - ROSA DAMASCENA. Комбинацията от двете активни съставки възстановява кожата, като я овлажнява в дълбочина и възвръща нейната еластичност. Екстрактът от охлюви стимулира клетъчните функции и по този начин възстановява и заздравява кожата, хидратира и забавя стареенето. Органичната розова вода овлажнява и омекотява, действа успокояващо и противовъзпалително. Подобрява кръвообращението и поддържа водния баланс в обмяната на веществата.
Друга подходяща за лятото козметична серия на REFAN, разработена на базата на розови продукти, e Йогурт и розово масло. Тя съчетава  най- известните в цял свят български продукти– киселото мляко и маслодайната роза, така че да се засили благотворното им влияние върху човешкия организъм. В нея тонизиращото, регенериращо и противовъзпалително действие на розовото масло се допълва от свойствата на йогурта, който овлажнява, омекотява и заглажда сухата и проблемна кожа, като я прави гладка, мека, еластична и хидратирана в дълбочина. Серията Йогурт и розово масло съдържа продукти за лице, тяло, ръце и коса и позволява цялостна грижа за кожата през лятото.
Като подходящи за ежедневно освежаване козметолозите на REFAN препоръчват и използването на розовите води, произвеждани от козметичния бранд, които приятно разхлаждат и тонизират кожата през горещите летни дни.
 



Последни новини

Новата Мис Велико Търново 2023 е Ева Захариева 16 май 2023 г.

Освен първото място, красавицата спечели честта да представя...

Лидери в медицината бяха отличени с подкрепата на РЕФАН България 10 май 2023 г.

​ 23-те златни статуетки бяха връчени по време на осмото изд...

РЕФАН подкрепи франкофонския фестивал „Златен ключ”- Пловдив 2022 11 юли 2022 г.

Бляскаво откриване и изключителни таланти зарадваха публикат...

С подкрепата на РЕФАН избраха най-красивата плевенчанка! 14 април 2022 г.

Нейни подгласнички станаха други две плевенски красавици – В...