Масло от портокал – афродизиакът, който гони стреса

вторник, 4 февруари 2020 г.

Масло от портокал – афродизиакът, който гони стреса
Масло от портокал – афродизиакът, който гони стреса
В днешното натоварено ежедневие стресът ни дебне отвсякъде. Освен на психиката, той неминуемо се отразява и на тялото и тъй като кожата е най-големият орган, тя не е имунизирана срещу пагубното му въздействие. Под влиянието на хормона на стреса кожата губи свежия си цвят, придобива изморен и състарен вид.
Този бич на съвременността не може да бъде избегнат, но от REFAN са открили как да намалим вредното му влияние – с козметика, която съдържа етерично масло от портокал. То е афродизиак със силно въздействие върху сетивата – носи топлина, жизненост, щастие и чувственост. Възбуждащият му аромат предизвиква производството на енцефалин - субстанция, която спомага за повишаване на настроението, предпазва от депресии и отпуска съзнанието след ежедневния стрес.
Козметичната линия на REFAN носи името ANTISTRESS и дължи благотворното си въздействие върху кожата не само на етеричното портокалово масло, което й придава свеж вид и я тонизира. В състава й е включен още и екстракт от върбинка. Тя е широко използвана в козметиката. Известна е още от древността като билка, която подсилва нервната система и отслабва напрежението с лимоновия си аромат, който събужда духа и тялото. Екстрактът от върбинка изглажда и омекотява кожата.
Козметичната серия ANTISTRESS  на REFAN е посветена на тялото: включва кремове за лице, ръце и тяло, които са обогатени и с масло от ший – особено подходящо за студените дни, измиващ гел за лице, захарен ексфолиант за тяло, спрей за тяло, душ-гел, пилинг сапун-гъба и ръчно изработен сапун на килограм.
В момента можете да се възползвате от изключително изгодно предложение – да вземете в комплект два продукта за лице ANTISTRESS - крем и измиващ гел - на специална цена. Заплащате само крема, а като комплимент от REFAN получавате и гела!


Последни новини

Вахтен офицер втори ранг е новата Мисис Бургас 1 април 2024 г.

Мисис Бургас е конкурс с кауза още от самото си създаване.

13-ти мемориален крос "Стефан Попов" 17 май 2023 г.

Събота 20.05.2023, 10:00 сутринта на Гребната база в Пловдив

Новата Мис Велико Търново 2023 е Ева Захариева 16 май 2023 г.

Освен първото място, красавицата спечели честта да представя...

Лидери в медицината бяха отличени с подкрепата на РЕФАН България 10 май 2023 г.

​ 23-те златни статуетки бяха връчени по време на осмото изд...

РЕФАН подкрепи франкофонския фестивал „Златен ключ”- Пловдив 2022 11 юли 2022 г.

Бляскаво откриване и изключителни таланти зарадваха публикат...