Малки принцове и принцеси от цял свят с подаръци от REFAN

петък, 24 юни 2016 г.

Малки принцове и принцеси от цял свят с подаръци от REFAN
Малки принцове и принцеси от цял свят с подаръци от REFAN
Малки принцове и принцеси от цял свят с подаръци от REFAN

С желание и настроение  „Рефан България“ се включи в тазгодишното издание на "Prince & Princess of the World" 2016 - световен фестивал за красота, таланти и мода, създаден с мисията да събере най-добрите и изявени деца от цял свят на една сцена. Козметичният бранд нееднократно е подкрепял български и международни конкурси за красота и мода и за пореден път осигури ароматни подаръчни комплекти за всички деца, участници във фестивала, както и за международното жури, което ги оценява.
Участиците във форума са официални представители на своите страни от Европа, Азия и Африка и са избрани от тях чрез конкурси и фестивали да станат част от "Prince & Princess of the World".  Събитието традиционно се провежда на българското Черноморие и тази година негов домакин е Несебър, който посреща младите звезди от 21 до 28 юни. Фестивалът празнува своята пета годишнина и в рамките на неговите седем дни си дават среща мечтите, талантите и красотата на деца от цял свят, дошли да представят своите държави, като танцуват, пеят, дефилират и създават нови познанства  и приятелства - по детски непринудено,  без граници и условности.
Съвсем  логично е световната козметична марка REFAN, чийто продукти са известни и харесвани в цял свят и която отдавна се е превърнала в символ на красота и чар далече извън рамките на Европа със своите над 400 бутика в 50 държави на 5 континента, да подкрепи този международен форум на красотата и младостта. Подаръците донесоха много радост и задоволство на всички, а доказателство за популярността и успехите на REFAN е фактът, че съвсем наскоро компанията получи своето поредно международно отличие, като беше призната за Международна марка 2016 в Козметичната индустрия на Годишните награди Live Style Awards за Луксозни брандове и бизнес 2016 г.



Последни новини

Новата Мис Велико Търново 2023 е Ева Захариева 16 май 2023 г.

Освен първото място, красавицата спечели честта да представя...

Лидери в медицината бяха отличени с подкрепата на РЕФАН България 10 май 2023 г.

​ 23-те златни статуетки бяха връчени по време на осмото изд...

РЕФАН подкрепи франкофонския фестивал „Златен ключ”- Пловдив 2022 11 юли 2022 г.

Бляскаво откриване и изключителни таланти зарадваха публикат...

С подкрепата на РЕФАН избраха най-красивата плевенчанка! 14 април 2022 г.

Нейни подгласнички станаха други две плевенски красавици – В...