Красива кожа и безгрижно лято с козметиката на REFAN

петък, 9 юни 2017 г.

Красива кожа и безгрижно лято с козметиката на REFAN
Красива кожа и безгрижно лято с козметиката на REFAN
Красива кожа и безгрижно лято с козметиката на REFAN

Лятото е в пълния си блясък и носи опияняващ коктейл от радости и забавления. Добре е обаче да помислите  навреме как да предпазите кожата си от вредното въздействие  на силните слънчеви лъчи, които могат да причинят зачервяване и възпаления на кожата и да доведат до загуба на естествената й влага и еластичност.
Козметиката на REFAN предлага няколко серии, които са особено подходящи за кожата през лятото.
Серия Кралица роза осигурява ефикасна грижа за възпалената и дехидратирана кожа  след продължително излагане на слънце. Високото съдържание на натурални розови продукти в нея -розова вода, розово масло и конкрет, действат противовъзпалително, хидратиращо и мощно регенериращо. Козметиката за лице и тяло Кралица роза предлага пълна гама от козметични продукти за чувствителна кожа, които много бързо възвръщат  нейния здрав и сияен вид. Те успокояват  при слънчево изгаряне, хидратират и заздравяват кожата, без да оставят мазни следи.
Друга подходяща за лятото козметична серия на REFAN, разработена на базата на розови продукти, e Йогурт и розово масло. Тя съчетава  най- известните в цял свят български продукти– киселото мляко и маслодайната роза, така че да се засили благотворното им влияние върху човешкия организъм. В нея тонизиращото, регенериращо и противовъзпалително действие на розовото масло се допълва от свойствата на йогурта, който овлажнява, омекотява и заглажда сухата и проблемна кожа, като я прави гладка, мека, еластична и хидратирана в дълбочина. Серията Йогурт и розово масло съдържа продукти за лице, тяло, ръце и коса и позволява цялостна грижа за кожата през лятото.
Като подходящи за ежедневно освежаване козметолозите на REFAN препоръчват и използването на розовите води, произвеждани от козметичния бранд, които приятно разхлаждат кожата през горещите летни дни.
За успокояване на кожата след слънчевите лъчи можете да се доверите и на продуктите от серия Snail Perfection. Тя се превърна в хит миналото лято благодарение на екстракта от охлюви – този уникален продукт, взаимстван от природата, който успешно успокоява раздразнената и зачервена кожа, облекчава възпаленията и възстановява водния й баланс. Всеизвестно е, че слънцето ускорява стареенето на кожата, но ценните компоненти в състава на екстракта от охлюви стимулират клетъчните функции, подпомагат регенерацията и забавят процесите на стареене. Серията   Snail Perfection на REFAN включва козметика за лице и тяло, с която можете да осигурите на кожата си ефективна грижа през летните месеци, а на себе си – безгрижно лято.



Последни новини

Вахтен офицер втори ранг е новата Мисис Бургас 1 април 2024 г.

Мисис Бургас е конкурс с кауза още от самото си създаване.

13-ти мемориален крос "Стефан Попов" 17 май 2023 г.

Събота 20.05.2023, 10:00 сутринта на Гребната база в Пловдив

Новата Мис Велико Търново 2023 е Ева Захариева 16 май 2023 г.

Освен първото място, красавицата спечели честта да представя...

Лидери в медицината бяха отличени с подкрепата на РЕФАН България 10 май 2023 г.

​ 23-те златни статуетки бяха връчени по време на осмото изд...

РЕФАН подкрепи франкофонския фестивал „Златен ключ”- Пловдив 2022 11 юли 2022 г.

Бляскаво откриване и изключителни таланти зарадваха публикат...