Козметика с екстракт от стволови клетки се грижи за кожата преди първите бръчки

сряда, 15 май 2019 г.

Козметика с екстракт от стволови клетки се грижи за кожата преди първите бръчки

Първата крачка към правилната грижа за кожата на лицето е превенцията, независимо от нейния тип и генетична обусловеност. Не чакайте да откриете първите бръчици по лицето си, за да започнете  борба с тях. Погрижете се за своята кожа, още докато е млада и свежа, за да я запазите по-дълго такава.
Подходящи за целта са продуктите от козметичната линия Gardenia and rose на REFAN, която съдържа измивен крем за лице, дневен и нощен крем, както и серум за лице.  Той може да се използва самостоятелно, или за засилване на ефекта от дневния и нощния крем.
Серията е базирана на екстракт от стволови клетки от гардения и розово масло,
комбинацията от които е подходяща за по-млада кожа и кожа, склонна към омазняване.
Екстрактът от стволови клетки от гардения  стимулира синтеза на колаген и забавя процесите на неговата деградация, която води до отпускане на кожата и появата на бръчки. Той ефективно помага за възвръщането на здравия и стегнат вид на кожата.
Ценна добавка към продуктите от серията Gardenia and rose е българското розово масло, което  съдържа над 300 съставки и отдавна е доказало благотворното си влияние върху човешкия организъм. Подходящо е за всички типове кожа, но най-вече за чувствителна. Оказва тонизиращ и стягащ ефект върху капилярите, както и върху циркулацията на кръвта като цяло. Има регенериращо тъканите действие и е подходящо при рани - действа ранозаздравяващо и против белези.
Серията Gardenia and rose на REFAN е предназначена за превенция на стареенето и е подходяща за всеки тип кожа. Освен поотделно, продуктите от нея се предлагат и в комплект, което ги прави добра идея за подарък, особено в навечерието на абитуриентските балове, когато въпросът какво да изберем за  младите хора е особено актуален.Последни новини

Новата Мис Велико Търново 2023 е Ева Захариева 16 май 2023 г.

Освен първото място, красавицата спечели честта да представя...

Лидери в медицината бяха отличени с подкрепата на РЕФАН България 10 май 2023 г.

​ 23-те златни статуетки бяха връчени по време на осмото изд...

РЕФАН подкрепи франкофонския фестивал „Златен ключ”- Пловдив 2022 11 юли 2022 г.

Бляскаво откриване и изключителни таланти зарадваха публикат...

С подкрепата на РЕФАН избраха най-красивата плевенчанка! 14 април 2022 г.

Нейни подгласнички станаха други две плевенски красавици – В...