Екстрактът от охлюви – безценен за кожата през лятото

четвъртък, 12 юли 2018 г.

Екстрактът от охлюви – безценен за кожата през лятото
Лято е и въпреки капризите му тази година, прекарваме все повече време на открито – на планина или море, при което кожата на лицето има нужда от специална грижа. Тя обаче не се изчерпва само с ползването на подходящи слънцезащитни кремове. Ако искате да имате равномерен тен, без петна и зачервявания, можете да го постигнете бързо и ефикасно с продуктите за лице с екстракт от охлюви от серията Snail Perfection на Refan . Това са дневен и нощен крем, серум за лице и флуид-концентрат. Те са изключително подходящи за употреба след продължително излагане на слънце заради включения в състава им екстракт от охлюви, който съдържа много безценни за кожата компоненти, като алантоин, колаген и еластин, гликолова и хиалуронова киселина, протеини и витамини. Комплексното действие на тези чудодейни съставки успокоява кожните раздразнения и възпаления, стимулира регенерацията на тъканите, подобрява еластичността и хидратацията на кожата.
Доказателство за високите качества на продуктите за лице от серията Snail Perfection на Refan  са получените от тях награди в класацията Best Beauty Products на сп. ОК! Дневният крем за лице грабна първото място в категория Българска козметика през 2017 г., а серумът за лице – една година по-рано и стана отличник по красота за 2016 г. Заради големия интерес към него серумът вече се предлага в нова, двойно по-голяма Airless опаковка, удобна за дозиране и употреба.
За да се радвате на мечтаната чиста, сияйна и стегната кожа, е необходимо сутрин и вечер, след измиване на лицето, да нанесете серум за лице или флуид концентрат Snail Perfection на Refan. След това нанесете с леки масажни движения съответния крем за лице: дневен – сутрин и нощен – вечер.
Ако всеки ден изпълнявате тези лесни процедури, бързо ще заличите неблагоприятните следи, оставени по лицето от лятното слънце, ще постигнете намаляване на бръчките и придаване на обем на кожата. Тайната е не само в заимстваните от природата естествени съставки в козметичната серия Snail Perfection на Refan, но и в комбинираното използване на продуктите от серията, което осигурява 24 часова интензивна грижа за вашата кожа!

Всички продукти от серията са подходящи за употреба след продължително излагане на слънце!


Последни новини

С подкрепата на РЕФАН избраха най-красивата плевенчанка! 14 април 2022 г.

Нейни подгласнички станаха други две плевенски красавици – В...

РЕФАН подкрепи конкурса "Мисис Бургас 2022" 6 април 2022 г.

Подаръци с козметика бяха щедро осигурени от „Рефан“.

РЕФАН и община Пловдив стоплиха сърцата на пенсионери за Първа пролет 25 март 2022 г.

С бал с маски възрастните хора от Централния клуб на пенсион...