Девети магазин на "REFAN" в Италия Вратите на деветият магазин на "REFAN" в град Монополи, бяха отворени

четвъртък, 19 март 2015 г.

Девети магазин на "REFAN" в Италия
Девети магазин на "REFAN" в Италия
Девети магазин на "REFAN" в Италия

Вратите на деветият магазин на "REFAN" в град Монополи, бяха отворени за любителите на качествената козметика и парфюмерия.
Моно̀поли (на италиански: Monopoli, на местен диалект: Menòpele, Менопеле, на дръвногръцки: Μινωπολις, Минополис) е пристанищен град и община в Южна Италия, провинция Бари, регион Пулия. Разположен е на брега на Адриатическо море.
Жителите на град Монополи както и неговите гости могат да заповядат в бутиковият магазин на "REFAN" намираща се на VIA ROMA, 128 70043  и да изберат своят аромат от над 100 вида парфюми аромата или да "поглезят" тялото си с козметика на "REFAN".

Магазинът е резултат от франчайз стратегията на фирма "Рефан България" - предлагане на качествени продукти чрез качествено обслужване, в специализирани и представителни франчайз  магазини. На основата на франчайзингови договори фирмата започна изграждането на верига от такива елитни бутици не само в България, а и в Испания, Франция, Обединеното Кралство,Германия, Гърция, Русия,Португалия,Македония,Кипър,Хон Конг,Румъния,Египет и др.