Четири идеи за подаръци за осми март

сряда, 4 март 2020 г.

Четири идеи за подаръци за осми март

Само няколко седмици са минали от св. Валентин и ето, че за 8-ми март мъжете отново са изправени пред въпроса с какво да зарадват специалните за тях жени. И ако за празника на влюбените се предполага, че е нужен един подарък – за единствената жена на сърцето му, то за осми март повечето мъже са изправени пред избора на подарък за няколко жени  –  освен за любимата съпруга или приятелка, но задължително и за майката, а някои по-галантни господа искат да зарадват и свои приятелки, колежки… Така задачата за избор на подарък става още по-трудна… Затова ще ви помогнем с четири идеи за подаръци, с които със сигурност няма да сбъркате…
1. На първо място е парфюмът – колкото и да звучи банално, но наистина почти няма жена, която да не се зарадва на хубав парфюм, особено ако знаете кои са любимите й аромати и съобразите подаръка си с нейните предпочитания.
Подходящ аромат можете да изберете ОТ ТУК!
Можете да комбинирате парфюма и да допълните подаръка с ДЕЗОДОРАНТ със същия аромат

2. Козметика – всяка дама се радва на качествена козметика и винаги може да намери място за още един флакон или бурканче на тоалетната си масичка… Още по-добре е, ако не й подарите само един, а няколко продукта от една козметична линия.
РАЗГЛЕДАЙТЕ ТУК!

3. Под този номер предлагаме едно Соломоново решение – ако не можете да решите дали парфюм или козметика, можете да подарите комплект парфюм и козметика за тяло с еднаква насока на мириса – и при това в луксозна опаковка – ВИЖТЕ ГИ!

4. Луксозни сапуни – да, това също е вариант за подарък, макар че според някои подаряването на сапун не е добра идея… Не и ако сапуните са с натурални съставки, ръчна изработка и изглеждат като произведения на изкуството - радват очите с цветове и форми, покоряват сетивата с неустоимите си аромати и правят кожата кадифено мека с нежната си пяна.
ЕТО КОИ СА ТЕ!Последни новини

Новата Мис Велико Търново 2023 е Ева Захариева 16 май 2023 г.

Освен първото място, красавицата спечели честта да представя...

Лидери в медицината бяха отличени с подкрепата на РЕФАН България 10 май 2023 г.

​ 23-те златни статуетки бяха връчени по време на осмото изд...

РЕФАН подкрепи франкофонския фестивал „Златен ключ”- Пловдив 2022 11 юли 2022 г.

Бляскаво откриване и изключителни таланти зарадваха публикат...

С подкрепата на РЕФАН избраха най-красивата плевенчанка! 14 април 2022 г.

Нейни подгласнички станаха други две плевенски красавици – В...