Черните петъци свършиха, изкушенията продължават!

сряда, 29 ноември 2017 г.

Черните петъци свършиха, изкушенията продължават!

Черните петъци и уикенди отминаха, отшумя еуфорията покрай тях, но със сигурност ви е останало желанието да пазарувате изгодно. Ето защо изкушенията  в REFAN продължават до 5-ти декември и ви дават възможност да направите хубав подарък или сами да се поглезите, като едновременно с това спестявате.
Едно от специалните предложения, с които ви изкушава REFAN, е да се сдобиете с  хитовата серия Vitamin C  и да спестите 10 лв. Ако вземете и трите продукта от серията заедно, ще платите само 22,00 лв. и ще ги получите в стилна торбичка. Серията включва дневен и нощен крем и избелващ серум за лице, обогатени с витамин С и витамин Е. Дневният крем предпазва кожата от УВ-лъчите и от образуването на свободни радикали, като по този начин се бори с преждевременното стареене. Нощният крем възстановява кожата през нощта и се бори с образуването на бръчки. Серумът за лице е с доказано избелващо действие и видимо изсветлява тена, включително и появилите се пигментни петна. Чудесен подарък, нали?
Друга подходяща и изгодна идея е да вземете дневен и нощен крем Himalayan GOJI BERRY, както и шампоан и душ гел от същата серия. Цената им при закупуване заедно е 16,00 лв. и спестявате 5,00 лв. при покупката. Продуктите съдържат екстракт от плодовете на билката годжи бери, които се използват в традиционната китайска медицина като най-мощното природно средство срещу стареене на кожата. Смята се, че това е плодът с най-големи количества витамин C сред всички познати такива до момента.
Към специалните предложения на REFAN спадат и подхранващият дневен/нощен крем за лице и пилинг сапун-гъбата Shea/Karite – вземете ги заедно само за 8,00 лв. Те съдържат органично масло от ший, което е най-добрата грижа за кожата през зимата, тъй като осигурява необходимата влага и хранителни вещества през студения сезон.
Разбира се, и мъжете не са забравени и могат да се възползват от изкушенията на REFAN. За тях е Men perfection - най-новото попълнение в колекцията на козметичния бранд. Серията съдържа дневен и нощен флуид за лице, крем около очи, балсам за след бръснене и шампоан за коса и тяло. Продуктите са разработени с иновативната активна съставка- LanacitynTMPF, която предлага адекватна защита против  замърсяване от околната среда, осигурява защита срещу цигарения дим, улавя  праховите  частици и подобрява блясъка и тонуса на кожата. Всичките пет продукта от серията, предназначена за модерния мъж на новото време, можете да вземете за 46,00 лв. и да спестите 10,00 лв.
Можете да се възползвате от изгодните предложения на Любимата марка на българския потребител за 2017 г. до 5-ти декември в най-близкия до вас магазин REFAN или да ги закупите онлайн.
 

 



Последни новини

Новата Мис Велико Търново 2023 е Ева Захариева 16 май 2023 г.

Освен първото място, красавицата спечели честта да представя...

Лидери в медицината бяха отличени с подкрепата на РЕФАН България 10 май 2023 г.

​ 23-те златни статуетки бяха връчени по време на осмото изд...

РЕФАН подкрепи франкофонския фестивал „Златен ключ”- Пловдив 2022 11 юли 2022 г.

Бляскаво откриване и изключителни таланти зарадваха публикат...

С подкрепата на РЕФАН избраха най-красивата плевенчанка! 14 април 2022 г.

Нейни подгласнички станаха други две плевенски красавици – В...