Българите избраха РЕФАН за най-добрата фирма у нас!

сряда, 27 октомври 2021 г.

Българите избраха РЕФАН за най-добрата фирма у нас!
Българите избраха РЕФАН за най-добрата фирма у нас!
“РЕФАН България” бе обявенa за най-добрата българска фирма, според вота на потребителите на конкурса организиран от Fibank (Първа инвестиционна банка). "Това, което ни прави различни от всички останали класации, е желанието ни не само да излъчим победител, но и да фокусираме общественото внимание върху добрите примери в бизнеса, за да станат модел за подражание. Като българска компания се стремим непрекъснато да стимулираме развитието на българския бизнес", заявиха организаторите от Първа инвестиционна. Деветото издание на  престижния бизнес конкурс се проведе на церемония в галерия Vivacom Art Hall Oborishte 5. Инициативата на Fibank има за цел да популяризира най-добрите бизнес модели у нас. Наградата на REFAN е особено важна и вълнуваща, защото се определя чрез гласуване онлайн, не от жури, а от самите потребители. Фактите говорят, че през последните години козметичната фирма се наложи като една от най-награждаваните у нас.

Със своите над 400 бутика в 30 държави на 5 континента „РЕФАН България“ се превърна в синоним на козметика без граници. Компанията предлага стотици висококачествени козметични и парфюмни продукти, базирани на даровете от щедрата природа.
Стотици предприемчиви хора в България и по света  развиват успешен франчайз бизнес благодарение на иновативните и гъвкави бизнес форми, които предлага компанията. REFAN е печелила цели четири пъти наградата на Forbes Business Awards. Освен това е получавала  световното отличие в Париж за „Глобални постижения за повишаване на качеството на предлаганите продукти и услуги” на Global Trade Leaders’ Club, както и е награждавана с Европейската  награда за качество и бизнес престиж -  Golden European Award., също и с приза „Най-добър български франчайзинг в Европа“. Всеки нов продукт на фирмата бързо се превръща в хит и печели безапелационно все повече почитатели в цял свят. Козметиката на „РЕФАН България” се наложи като красива визитка на страната ни и магичен символ с незабравим аромат.


Последни новини

Избраха най-красивата плевенчанка. 1 април 2024 г.

Всички участнички в надпреварата получиха от неустоимите про...

Вахтен офицер втори ранг е новата Мисис Бургас 1 април 2024 г.

Мисис Бургас е конкурс с кауза още от самото си създаване.

13-ти мемориален крос "Стефан Попов" 17 май 2023 г.

Събота 20.05.2023, 10:00 сутринта на Гребната база в Пловдив

Новата Мис Велико Търново 2023 е Ева Захариева 16 май 2023 г.

Освен първото място, красавицата спечели честта да представя...

Лидери в медицината бяха отличени с подкрепата на РЕФАН България 10 май 2023 г.

​ 23-те златни статуетки бяха връчени по време на осмото изд...

РЕФАН подкрепи франкофонския фестивал „Златен ключ”- Пловдив 2022 11 юли 2022 г.

Бляскаво откриване и изключителни таланти зарадваха публикат...