Автомобилни шампиони от "Grand Prix Ruse“ с подаръци от REFAN

петък, 5 август 2016 г.

Автомобилни шампиони от "Grand Prix Ruse“ с подаръци от REFAN
В Монако на Балканите се превърна за два дни дунавската ни столица, в която се проведе преминалият при огромен интерес автомобилен шампионат „Писта Русе“ 2016. Състезанието вече 40 години има водещо място в спортния календар не само на града, но и на автомобилизма в България. Негов организатор беше екипът на автомобилния  шампион Росен Даскалов -  създател на първия български суперкар, а инициативата му бе подкрепена от българския бизнес. Сред спонсорите на събитието се открои „Рефан България“,  който осигури ароматни подаръчни комплекти за  победителите в състезанието.
 Над 30 хиляди почитатели на бързите коли – русенци и гости на града – станаха свидетели на надпреварата "Grand Prix Ruse 2016", която бе и трети кръг от националния шампионат по автомобилизъм на затворен маршрут. 
Шампионатът спечели пловдивчанинът Константин Маршавелов, който надви основния си конкурент Илия Царски в клас „Макси“. Трети се класира Христо Манолов, а Румен Дунев остана четвърти. В отборното класиране шампионската титла взеха състезателите от АСК КА-2 Рейсинг Тийм. На второ място се нареди отборът на АСК Дианел Рейсинг, а на трето - БМВ Клуб България.
Освен на купите, всички призьори  се зарадваха и на подаръците с качествената парфюмерия и козметика на REFAN. Българският козметичен бранд  бе избран от потребителите  за „ЛЮБИМА МАРКА“ в категория „Козметика“ в проведената наскоро класация „My Love Marks“.  Почетното признание се дължи както на голямата популярност на иновативните продукти на REFAN у нас и в чужбина, така и на позитивния обществен имидж, който компанията си е изградила в резултат на активната си подкрепа на събития в областта на спорта, културата и изкуството, а също и на множество социални и благотворителни каузи.


Последни новини

Новата Мис Велико Търново 2023 е Ева Захариева 16 май 2023 г.

Освен първото място, красавицата спечели честта да представя...

Лидери в медицината бяха отличени с подкрепата на РЕФАН България 10 май 2023 г.

​ 23-те златни статуетки бяха връчени по време на осмото изд...

РЕФАН подкрепи франкофонския фестивал „Златен ключ”- Пловдив 2022 11 юли 2022 г.

Бляскаво откриване и изключителни таланти зарадваха публикат...

С подкрепата на РЕФАН избраха най-красивата плевенчанка! 14 април 2022 г.

Нейни подгласнички станаха други две плевенски красавици – В...