Авангардно декориран бутик на REFAN се превърна в новата атракция на Пазарджик

петък, 21 декември 2018 г.

Авангардно декориран бутик на REFAN се превърна в новата атракция на Пазарджик
Авангардно декориран бутик на REFAN се превърна в новата атракция на Пазарджик
Авангардно декориран бутик на REFAN се превърна в новата атракция на Пазарджик

Един свеж зелен оазис на търговската улица отскоро привлича вниманието на пазарджиклии и гостите на града – новият бутик на REFAN. С настъпването на зимата неговата яркозелена атрактивна визия се откроява и впечатлява още повече с модерния си интериор – декоративният мъх, който е използван като естествено озеленяване на бутика. Той е уникално решение със силно емоционално въздействие – създава чувство на комфорт, свежест и мекота, осигурява съприкосновение с природата на закрито, действа релаксиращо и зареждащо. От REFAN избират декоративния мъх като дизайнерско решение за новия си бутик в Пазарджик поради две причини - освен че е най-актуалната интериорна тенденция за момента, декоративният мъх е и най-подходяща аранжировка за продуктите с натурални съставки, с които е известен козметичният бранд. В неговата модерна и елегантна среда те са на точното място - също толкова естествени са, а в разработването им са следвани най-иновативните световни тенденции и търсения в областта на парфюмерията и козметиката.
Всеки посетител на бутика остава впечатлен от богатия асортимент, който се разкрива пред него на фона на оригиналната декорация: огромно разнообразие от парфюмни аромати, предлагани под формата на дезодоранти, тоалетни и парфюмни води, изобилие от козметични серии с натурални съставки и доказано качество, ръчно изработени глицеринови сапуни, бутикови свещи с неустоими ухания, ароматерапия за баня – соли, масла, плодови ексфолианти. Продуктите на REFAN са добре приети и разпознаваеми вече повече от четвърт век заради високото си качество, атрактивната си визия, неустоимите аромати и конкурентните си цени.
Ако все още не сте посетили новия бутик на REFAN на ул. „Търговска“ 40 в Пазарджик, време е да го направите, защото тук всеки може да намери нещо за себе си или да зарадва любимите си хора. Празниците наближават и от REFAN са подготвили козметични комплекти за всички възрасти, за най-претенциозния вкус и на достъпни коледни цени - за повече радост и романтика под елхата.