четвъртък, 4 септември 2014 г.
В прясно набраните маслинови листа се съдържат над 30 различни полифеноли, които имат синергичен ефект. Те са причина за силните антиоксидантни и противомикробни свойства на маслината. На тях се дължи и горчивия вкус на висококачествения студенопресован зехтин. Маслиновите листа имат два пъти повече антиоксиданти от зеления чай и по- силно антиоксидантно действие от витамин С. Екстрактът от листата от маслина и зехтинът са прекрасно средство в борбата с преждевременното стареене на кожата.
Мисис Бургас е конкурс с кауза още от самото си създаване.
Събота 20.05.2023, 10:00 сутринта на Гребната база в Пловдив
Освен първото място, красавицата спечели честта да представя...
23-те златни статуетки бяха връчени по време на осмото изд...
Бляскаво откриване и изключителни таланти зарадваха публикат...