Захарен ексфолиант на REFAN с международна награда за иновации В тайванската столица Тайпе оцениха качествата на българския продукт

петък, 14 октомври 2016 г.

Захарен ексфолиант на REFAN с международна награда за иновации
Захарен ексфолиант на REFAN с международна награда за иновации

Специална награда за иновативен продукт спечели “Рефан България” на годишното издание на Международното изложение за изобретения, иновации и технологии, което се проведе в столицата на Тайван, Тайпе, от 29 септември до 1 октомври тази година. Българският козметичен бранд представи своя 100% натурален продукт ексфолиант за тяло QUEEN ROSE с органична кафява захар, който предизвика изключителен интерес и съвсем заслужено бе отличен с медал и грамота.

Изложението в Тайпе е най-голямото шоу за изобретения в Азия. На него представят иновации в различни области, а целта му е да популяризира, насърчава и вдъхновява обмяната на идеи и технологии между изобретатели и производители от цял свят и да се привлекат по-големи инвестиции в областта на международната търговия с интелектуална собственост.

Разработен от отдела за иновации на REFAN специално за изложението, ексфолиантът с кафява захар привлече вниманието на специалисти и посетители, които останаха впечатлени от неговите качества и съставки. Той съдържа букет от органични растителни масла от бадем, арган и ший, както и органична розова вода, които подхранват и хидратират кожата в дълбочина, а частиците от органична кафява захар деликатно почистват мъртвите клетки и изглаждат, като я правят копринено мека и нежна.

Козметичните продукти на REFAN са познати и харесвани по цял свят заради умелото съчетаване в тях на български традиционни продукти и най-новите тенденции и открития в козметиката.Заради своите качества те нееднократно са отличавани с  български и международни награди.Част от богатата колекция на REFAN e вече и Специалната награда от Тайпе за Захарния ексфолиант за тяло QUEEN ROSE, който скоро ще се появи на пазара.



Последни новини

Новата Мис Велико Търново 2023 е Ева Захариева 16 май 2023 г.

Освен първото място, красавицата спечели честта да представя...

Лидери в медицината бяха отличени с подкрепата на РЕФАН България 10 май 2023 г.

​ 23-те златни статуетки бяха връчени по време на осмото изд...

РЕФАН подкрепи франкофонския фестивал „Златен ключ”- Пловдив 2022 11 юли 2022 г.

Бляскаво откриване и изключителни таланти зарадваха публикат...

С подкрепата на РЕФАН избраха най-красивата плевенчанка! 14 април 2022 г.

Нейни подгласнички станаха други две плевенски красавици – В...