Загладете кожата през есента със захарните ексфолианти за тяло на REFAN

сряда, 30 септември 2015 г.

Загладете кожата през есента със захарните ексфолианти за тяло на REFAN

През лятото кожата загрубява и сега е моментът да й върнете красивия вид, нежност и комфорт. Няма по-лесен и по-приятен начин да го постигнете от това да използвате захарните ексфолианти за тяло на REFAN. Докато вземате сутрешния душ, можете да направите кожата си „гладка като кадифе" и то с ексфолиант по ваше предпочитание. Фирма REFAN  разполага с богата гама от ексфолианти – с аромат на предпочитан плод, който подсилва насладата от използването на желания от вас козметичен разкрасителен продукт.
Най-добрият начин да поддържате кожата чиста, здрава, жизнена и еластична е с ексфолианти, съветват козметиците. Използването им поне два пъти седмично премахва мъртвите клетки от епидермиса и почиства порите в дълбочина.Така кожата се освобождава  от токсините, започва да диша и лесно възприема полезните съставки от кремове и гелове. А за дамите, които се епилират, ще е любопитно да узнаят, че благодарение на ексфолиантите  косъмчетата спират да се „врастват" под кожата.
Какво трябва да знаете за ексфолиантите на REFAN? Те са комбинация от захарни кристали и растителни масла, които по естествен начин отстраняват мъртвите клетки и хидратират кожата. Имат двоен ефект – те са измивен продукт и балсам за тяло в едно. Растителните масла подхранват и регенерират кожата, а захарните кристали ексфолират и я правят копринено гладка, нежна и чиста.

Ето и част от магическите съставки на ексфолиантите:
Бадемово масло - Неговият липиден състав е най-близък до човешкия - не дразни и не предизвиква алергични реакции. Има добро въздействие върху суха, чувствителна и застаряваща кожа - попива бързо, успокоява, омекотява и заглажда кожата.

Масло от гроздови семена - Богато е на ненаситени мастни киселини и витамини Е и D. Много фино, то е подходящо за всякакъв тип кожа и е широко използвано за масаж.  Абсорбира се лесно в кожата, като я прави гладка, без да остава неприятно мазно усещане.
Масло от ядки от кайсия (Prunus armeniaca) - Леко, фино масло, богато на ненаситени мастни киселини – линолова, линоленова и олеинова, както и на витамини Е, A, D и F. Подходящо е за всеки тип кожа, особено за застаряваща, чувствителна, суха и възпалена.
Соевото масло (соев глицин) - Възстановява епидермалната бариера и влагозадържащата способност на кожата, благодарение на токоферолите и фитостерините, които са с изразено регенериращо действие.

ВИЖТЕ НАШИТЕ АКТУАЛНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ------> http://www.refan.bg/catalog/offers

 



Последни новини

Вахтен офицер втори ранг е новата Мисис Бургас 1 април 2024 г.

Мисис Бургас е конкурс с кауза още от самото си създаване.

13-ти мемориален крос "Стефан Попов" 17 май 2023 г.

Събота 20.05.2023, 10:00 сутринта на Гребната база в Пловдив

Новата Мис Велико Търново 2023 е Ева Захариева 16 май 2023 г.

Освен първото място, красавицата спечели честта да представя...

Лидери в медицината бяха отличени с подкрепата на РЕФАН България 10 май 2023 г.

​ 23-те златни статуетки бяха връчени по време на осмото изд...

РЕФАН подкрепи франкофонския фестивал „Златен ключ”- Пловдив 2022 11 юли 2022 г.

Бляскаво откриване и изключителни таланти зарадваха публикат...