За кожа като кадифе – захарните ексфолианти на REFAN!

вторник, 29 септември 2020 г.

За кожа като кадифе – захарните ексфолианти на REFAN!
За кожа като кадифе – захарните ексфолианти на REFAN!
За кожа като кадифе – захарните ексфолианти на REFAN!

Загрубяване на кожата, неравномерен тен, раздразнения, сухота - тези и други подобни „екстри“ оставя лятното слънце по кожата ни. Есента е времето, когато трябва да й обърнем специално внимание и да възвърнем нейната чистота, блясък и свежест. Как да се почувствате отново добре в кожата си? Има един лесен и приятен начин - използвайте захарните ексфолианти за тяло на REFAN!

Докато вземате сутрешния душ, можете да направите кожата си „гладка като кадифе" и то с ексфолиант по ваше предпочитание. REFAN разполага с богата гама от ексфолианти със свежи плодови аромати, от които да изберете по свой вкус. Използвайте ги смело, няма да ви падне тенът! Напротив – ексфолирането възстановява епидермиса и запазва загара по-дълго! Това не го знаехте, нали?

С ексфолирането от кожата се отстраняват натрупаните мъртви клетки, кожата се регенерира, клетките се насищат с кислород и това задържа тена чист и равномерен много след като дните на плажа са отминали. А за дамите, които се епилират, ще е любопитно да узнаят, че благодарение на ексфолиантите косъмчетата спират да се „врастват" под кожата. Какво трябва да знаете за ексфолиантите на REFAN? Те имат двоен ефект – представляват измивен продукт и балсам за тяло в едно. Съставът им е комбинация от растителни масла и захарни кристали. Растителните масла – бадемово, от гроздови семена, от кайсиеви ядки, соево масло – са богати на ненаситени мастни киселини и витамини и оказват позитивно влияние върху кожата, като я подхранват и я правят гладка, без да оставят неприятно мазно усещане.

Захарните кристали по естествен начин ексфолират кожата, като отстраняват мъртвите клетки, хидратират я и тя става копринено гладка, нежна и чиста. Козметолозите препоръчват редовното използване на ексфолианти – поде два пъти седмично – защото това освобождава кожата от токсините и тя по-лесно възприема полезните съставки от кремове и гелове.

Към всяка серия на REFAN, включваща ексфолианти за тяло, ще откриете и бутеркремове. Те са с лека текстура, която бързо се абсорбира от кожата, без да оставя мазни следи. Създават усещане за свежест и копринена мекота през целия ден.



Последни новини

Новата Мис Велико Търново 2023 е Ева Захариева 16 май 2023 г.

Освен първото място, красавицата спечели честта да представя...

Лидери в медицината бяха отличени с подкрепата на РЕФАН България 10 май 2023 г.

​ 23-те златни статуетки бяха връчени по време на осмото изд...

РЕФАН подкрепи франкофонския фестивал „Златен ключ”- Пловдив 2022 11 юли 2022 г.

Бляскаво откриване и изключителни таланти зарадваха публикат...

С подкрепата на РЕФАН избраха най-красивата плевенчанка! 14 април 2022 г.

Нейни подгласнички станаха други две плевенски красавици – В...