Уникален форум за бременност и детско здраве за първи път в Пловдив с подкрепата на REFAN

понеделник, 2 октомври 2017 г.

Уникален форум за бременност и детско здраве за първи път в Пловдив с подкрепата на REFAN

За пета година Puls.bg и Инвестор Медия Груп проведоха Форум бременност и детско здраве. На първи октомври  в зала „България“ на Международния  панаир в Пловдив събитието събра бъдещи и настоящи родители.

Форум бременност и детско здраве постави на сцена вълнуващи теми и въпроси, свързани с бременността, раждането, грижите за новороденото и детското здраве. Целта на организаторите бе в едно пространство да се съберат водещи български лекари и специалисти, които да дадат надеждна, актуална и проверена на база практичен опит информация, а също така и да се скъси дистанцията и да се види, че всички са екип и отбор, работещ за здравето и доброто на децата ни.

Изданието на Форум бременност и детско здраве в Пловдив постави няколко важни акцента: Женска консултация – очаквания и реалност, Как да преодолеем известни дискомфорти през бременността, Етапи на раждането, Стволови клетки, Митове за кърменето, Уникалният свят на новороденото и Как да укрепим имунитета на детето през есенно-зимния период? Събитието беше подкрепено от Рефан България, като компанията  осигури няколкостотин подаръка - за всички, които присъстваха на форума.

 Последни новини

REFAN с награда за "Цялостен принос в развитието на бизнеса" от Balkan Business Awards 2019 7 март 2019 г.

Това е най-високото признание в престижния конкурс и се връч...

Лицето на REFAN Мила Христова при Елтън Джон на Оскарите 28 февруари 2019 г.

Българският топ модел присъства на благотворително парти с Д...