SNAIL PERFECTION – козметика за младост и красота

четвъртък, 6 юни 2019 г.

SNAIL PERFECTION – козметика за младост и красота

В разнообразието от козметични продукти, базирани на естествени и биологични източници, серията с екстракт от охлюви SNAIL PERFECTION на REFAN се откроява и печели все повече почитатели, доволни от качествата й. 100% от участниците в проведен потребителски тест са споделили, че са с добра поносимост към продуктите от серията. Тя включва серум за лице, флуид-концентрат, дневен и нощен крем, крем за ръце и крем за тяло с екстракт от охлюви, който стимулира клетъчните функции, подпомага регенерирането на кожата и забавя процесите на стареене.
Козметиката SNAIL PERFECTION е подходяща за кожа от всички възрасти и има подчертано антибактериално и антиоксидантно действие. Богатството от активни компоненти в екстракта от охлюви го прави безценен и незаменим природен продукт. Той съдържа алантоин, колаген и витамини А, С, Е, В6 и В12, еластин, гликолова и хиалуронова киселина. Познат е от времето на Хипократ като подмладяващ екстракт. Използва се като ефикасно средство за заличаване на белези, стрии и пигментация. Подпомага отделянето на мъртвите клетки, успешно успокоява раздразнената и зачервена кожа, омекотява я, облекчава възпаленията и възстановява водния баланс. Способства за естествената регенерация на клетките на кожата след продължително излагане на слънце. Това свойство на екстракта от охлюви прави козметиката SNAIL PERFECTION изключително подходяща за употреба след слънчеви бани и козметолозите горещо я препоръчват през лятото.
Комбинираното използване на продуктите от линията SNAIL PERFECTION на REFAN прави кожата по-стегната, еластична и хидратирана, възвръща нейния свеж вид и по този начин я подмладява и разхубавява.



Последни новини

Вахтен офицер втори ранг е новата Мисис Бургас 1 април 2024 г.

Мисис Бургас е конкурс с кауза още от самото си създаване.

13-ти мемориален крос "Стефан Попов" 17 май 2023 г.

Събота 20.05.2023, 10:00 сутринта на Гребната база в Пловдив

Новата Мис Велико Търново 2023 е Ева Захариева 16 май 2023 г.

Освен първото място, красавицата спечели честта да представя...

Лидери в медицината бяха отличени с подкрепата на РЕФАН България 10 май 2023 г.

​ 23-те златни статуетки бяха връчени по време на осмото изд...

РЕФАН подкрепи франкофонския фестивал „Златен ключ”- Пловдив 2022 11 юли 2022 г.

Бляскаво откриване и изключителни таланти зарадваха публикат...