Шатра с красавици в Самоков омая с аромати на REFAN

вторник, 29 август 2017 г.

Шатра с красавици в Самоков омая с аромати на REFAN

Франчайз магазинът на REFAN в Самоков  представи най-новите и атрактивни продукти на пловдивската марка в специално издигната шатра на главната улица.

Красиви момичета, облечени в тениски н надпис „REFAN – Изберете българското” раздаваха тестери и ефектни подаръци на заинтригуваните минувачи.  Гостите и жителите на Самоков, получили дар от щедрата шатра, веднага се запътваха към близкия франчайз магазин за по-сериозни покупки на допадналите им аромати и козметика.

Търговският представител на REFAN  - Денислав Веселов разясняваше на всички качествата на най-новите продукти от богатото портфолио на фирмата, тяхното съдържание и качество.

Късметлиите получиха като подарък парфюмни тестери, сашета с шампоани,  душ-гелове, лосиони за тяло, кремове за ръце, лице и тяло от най-новите серии  на REFAN – „Провансалска лавандула”,  „Морски вълни”, „Антистрес” и др.
Tази година компанията спечели приза "Любима марка на българския потребител за 2017 г.", както и първите места в категориите "Козметика" и Българска марка".

Всички  вече са верни почитатели на козметиката на REFAN, очаровани от безспорните й качества  и зашеметени от ароматите на прочутата златна серия INTENSE REFAN GOLD.Последни новини

Chypre – класически аромат с модерно излъчване 20 септември 2018 г.

Шипровите аромати съчетават в себе си свежест, чувственост и...

Incense – олицетворение на божественост и вечност 20 септември 2018 г.

Маслото от тамян е по-ценено и от златото

Violet – божествен и деликатен аромат 20 септември 2018 г.

Виолетката е неразделна част от много парфюмни композиции

Vanilla – шикозна и непредсказуема съставка в парфюмерията 20 септември 2018 г.

Ванилията се смята за символ на богатство, красота и елегант...