Шатра с красавици в Самоков омая с аромати на REFAN

вторник, 29 август 2017 г.

Шатра с красавици в Самоков омая с аромати на REFAN

Франчайз магазинът на REFAN в Самоков  представи най-новите и атрактивни продукти на пловдивската марка в специално издигната шатра на главната улица.

Красиви момичета, облечени в тениски н надпис „REFAN – Изберете българското” раздаваха тестери и ефектни подаръци на заинтригуваните минувачи.  Гостите и жителите на Самоков, получили дар от щедрата шатра, веднага се запътваха към близкия франчайз магазин за по-сериозни покупки на допадналите им аромати и козметика.

Търговският представител на REFAN  - Денислав Веселов разясняваше на всички качествата на най-новите продукти от богатото портфолио на фирмата, тяхното съдържание и качество.

Късметлиите получиха като подарък парфюмни тестери, сашета с шампоани,  душ-гелове, лосиони за тяло, кремове за ръце, лице и тяло от най-новите серии  на REFAN – „Провансалска лавандула”,  „Морски вълни”, „Антистрес” и др.
Tази година компанията спечели приза "Любима марка на българския потребител за 2017 г.", както и първите места в категориите "Козметика" и Българска марка".

Всички  вече са верни почитатели на козметиката на REFAN, очаровани от безспорните й качества  и зашеметени от ароматите на прочутата златна серия INTENSE REFAN GOLD.Последни новини

"Оказаната подкрепа в тежък момент е проверка за човечност" 23 април 2020 г.

емоционални думи на благодарност към REFAN

REFAN дари дезинфекциращи продукти на болници в Пловдив и Стара Загора и 13 социални домове 22 април 2020 г.

Почистващи продукти за ръце от козметичния бранд получи и Об...

Осигурете си добра хигиена и чисти ръце по всяко време 23 март 2020 г.

със Спрей за почистване на ръце във флакон за 1500 впръскван...

НОВ ПРОДУКТ ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА РЪЦЕТЕ ПУСНА REFAN НА ПАЗАРА 17 март 2020 г.

СПРЕЙ ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА РЪЦЕ БЕЗ ОТМИВАНЕ