Шанс от REFAN – стартирай собствен бизнес с пакети от 600 до 6000 лв.

петък, 28 октомври 2016 г.

Шанс от REFAN – стартирай собствен бизнес с пакети от 600 до 6000 лв.

За старта на малък собствен бизнес не трябват нито много пари, нито кредити, нито връзки. Достатъчни са предприемчивост и креативно мислене. Тази изпитана формула на динамичната и модерна фирма за парфюмерия и козметика REFAN работи безотказно в над 400 бутика в България и в още 50 страни на 5-те континента.
На изложението „Нови бизнес идеи“, което ще се проведе на 4-ти и 5-ти ноември в Sofia Event Center, Парадайс Център, REFAN ще представи за първи път пред български предприемачи четири бизнес възможности, гарантиращи добри доходи и бърза 100% възвръщаемост на вложените средства.

Gift Shop за 600 лв. е името на стартовия бизнес пакет на REFAN. Той включва продукти от утвърдени и разпознаваеми козметични серии на световноизвестната козметична компания. Като добавка фирмата предоставя универсална и атрактивна украса за витрина на стойност 200 лв.
            Small Family business дава два варианта за начало на семеен бизнес и за разширяване на вече съществуващ такъв. Единият бизнес пакет е на стойност 1600 лв., вторият е за 2400 лв. И двата пакета дават възможност за закупуване на наливна парфюмерия и аксесоари към нея. В тях REFAN включва и допълнителната си фирмена подкрепа, като предоставя специализирано оборудване от стъкленици и стелажи на стойност, равна на стойността на закупения от клиента пакет /съответно 1600 лв. и 2400 лв/.
            Четвъртата възможност е франчайз пакет за 6000 лв. Той позволява на най-предприемчивите да отворят собствен магазин REFAN и да станат част от франчайз веригата на компанията. Пакетът включва асортимент от над 500 артикула, разпределени в различни продуктови категории: парфюмерия, козметика, сапуни, свещи, аксесоари и др. Към този пакет от REFAN предоставят като добавка цялостно оборудване с фирмена визия, стъкленици с патентован дизайн, рекламни материали, транспорт. Закупилите го могат да разчитат на 100% възвръщаемост на вложените средства.


            Всичко за предлаганите от REFAN бизнес пакети за стартиране на малък семеен бизнес можете да научите, като посетите щанда на компанията  в рамките на изложението „Нови бизнес идеи“. Специалисти от фирмата ще дадат подробна иформация и компетентни и изчерпателни отговори на вашите въпроси.
 Последни новини

"Оказаната подкрепа в тежък момент е проверка за човечност" 23 април 2020 г.

емоционални думи на благодарност към REFAN

REFAN дари дезинфекциращи продукти на болници в Пловдив и Стара Загора и 13 социални домове 22 април 2020 г.

Почистващи продукти за ръце от козметичния бранд получи и Об...

Осигурете си добра хигиена и чисти ръце по всяко време 23 март 2020 г.

със Спрей за почистване на ръце във флакон за 1500 впръскван...

НОВ ПРОДУКТ ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА РЪЦЕТЕ ПУСНА REFAN НА ПАЗАРА 17 март 2020 г.

СПРЕЙ ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА РЪЦЕ БЕЗ ОТМИВАНЕ