Серумът за лице „SNAIL PERFECTION“ на REFAN – български козметичен продукт № 1 в класацията BEST BEAUTY PRODUCTS 2016 на сп. ОК!

понеделник, 9 януари 2017 г.

Серумът за лице „SNAIL PERFECTION“ на REFAN – български козметичен продукт № 1  в класацията BEST BEAUTY PRODUCTS 2016 на сп. ОК!
Серумът за лице „SNAIL PERFECTION“ на REFAN – български козметичен продукт № 1  в класацията BEST BEAUTY PRODUCTS 2016 на сп. ОК!

Серумът за лице SNAIL PERFECTION на REFAN стана победител в категория „Българска козметика“ в класацията на сп. ОК! BEST BEAUTY PRODUCTS 2016. Определената като „най-красивата класация“ за изминалата година събра на едно място експертни формули в няколко козметични категории, за да разбере кои са най-любимите продукти на българските почитатели на средствата за разкрасяване. До 1-ви декември всеки можеше да гласува за своите фаворити във фейсбук страницата на списание ОК! с "like", или като изпрати страниците на класацията с отметка върху избраните продукти на редакционната поща. След обобщаване на резултатите серумът за лице SNAIL PERFECTION от едноименната козметична серия на REFAN грабна първото място, като изпревари останалите български козметични марки, претенденти в категорията „Българска козметика“ - Rosa Impex, Leganza, Rubela, Арома .
Козметичната серия SNAIL PERFECTION с екстракт от охлюви е едно от най-новите попълнения в портфолиото на REFAN за 2016 г. Освен серумът за лице, тя съдържа още дневен и нощен крем за лице, крем за ръце и крем тяло. SNAIL PERFECTION бързо се превърна в истински хит на пазара заради безценните свойства на екстракта от охлюви, чийто активни компоненти стимулират клетъчните функции, засилват синтеза на протеини и регенерирането на кожата, забавят стареенето.
Козметиката SNAIL PERFECTION е подходяща за всички възрасти със своето подчертано антибактериално и антиоксидантно действие. Успешно успокоява раздразнената и зачервена кожа, облекчава възпаленията, възстановява водния баланс и омекотява загрубялата кожа. Кремовете и серумът с екстракт от охлюви правят кожата по-стегната, еластична и хидратирана, подпомагат отделянето на мъртвите клетки и стимулират регенерацията на тъканите.

КЪМ СЕРИЯТА SNAIL PERFECTION -----> http://www.refan.bg/catalog/snail-perfection.1092
 



Последни новини

Вахтен офицер втори ранг е новата Мисис Бургас 1 април 2024 г.

Мисис Бургас е конкурс с кауза още от самото си създаване.

13-ти мемориален крос "Стефан Попов" 17 май 2023 г.

Събота 20.05.2023, 10:00 сутринта на Гребната база в Пловдив

Новата Мис Велико Търново 2023 е Ева Захариева 16 май 2023 г.

Освен първото място, красавицата спечели честта да представя...

Лидери в медицината бяха отличени с подкрепата на РЕФАН България 10 май 2023 г.

​ 23-те златни статуетки бяха връчени по време на осмото изд...

РЕФАН подкрепи франкофонския фестивал „Златен ключ”- Пловдив 2022 11 юли 2022 г.

Бляскаво откриване и изключителни таланти зарадваха публикат...