Събуди кожата си с новата козметична серия Youthful Perfection Иновативна активна съставка действа на кожата, както чаша силно кафе на организма

четвъртък, 19 април 2018 г.

Събуди кожата си с новата козметична серия Youthful Perfection

Младите хора искат ежеминутно да се радват на живота и да се забавляват, изпълнени със самочувствие. Те живеят на бързи обороти и за тях е особено важно грижата за перфектния вид да не отнема време…Безсънните нощи са част от динамичната младост: щури купони, учене за изпити, сърфиране в интернет… Приятните емоции са добре дошли, но тъмните кръгове и следите от умора след безсънна нощ не са желани…И тогава се налага да се търси козметика, която бързо и ефективно да възстановява свежия и сияен вид на кожата.
Ето защо козметолозите на REFAN разработиха серията Youthful Perfection, специално за младежка кожа. Благодарение на съдържащата се в нея активна съставка Early Boost PA продуктите от серията събуждат и енергизират кожата за отрицателно време, също както чаша силно кафе събужда организма. Това се дължи на факта, че уникалната формула на Early Boost PA  е естествен източник на таурин, който намалява признаците на умора, тонизира кожата и я прави свежа до блясък. Той действа като антиоксидант, подобрява клетъчните свойства и метаболизъм и по този начин се бори с появата на бръчките.
Козметичната серия Youthful Perfection на REFAN включва Крем за лице и около очи и Нощен серум за лице и около очи, които събуждат кожата и редуцират тъмните кръгове под очите, както и Измиващ гел за лице, който нежно отстранява замърсяванията, без да изсушава, а съдържащата се в него полимлечна киселина ексфолира и почиства порите в дълбочина, като премахва излишния себум.
Youthful Perfection е перфектният избор за младите и динамични хора, за които новото и модерното е стил и начин на живот.



Последни новини

Новата Мис Велико Търново 2023 е Ева Захариева 16 май 2023 г.

Освен първото място, красавицата спечели честта да представя...

Лидери в медицината бяха отличени с подкрепата на РЕФАН България 10 май 2023 г.

​ 23-те златни статуетки бяха връчени по време на осмото изд...

РЕФАН подкрепи франкофонския фестивал „Златен ключ”- Пловдив 2022 11 юли 2022 г.

Бляскаво откриване и изключителни таланти зарадваха публикат...

С подкрепата на РЕФАН избраха най-красивата плевенчанка! 14 април 2022 г.

Нейни подгласнички станаха други две плевенски красавици – В...