Само за мъже – специална козметика защитава кожата от замърсения въздух и цигарения дим

четвъртък, 30 януари 2020 г.

Само за мъже – специална козметика защитава кожата  от замърсения въздух и цигарения дим
Само за мъже – специална козметика защитава кожата  от замърсения въздух и цигарения дим

Грижата за външния вид не е привилегия само на жените. Все повече мъже в наши дни използват различни козметични продукти, за да изглеждат добре. Това не трябва да се възприема като проява на суетност, а като необходимост, особено в замърсената градска среда, която предизвиква значителни увреждания  на кожата с видими последици. Козметичната линия Men perfection на REFAN е създадена с грижа за нуждите на модерния мъж. Нейната висококачествена активна съставка LanacitynTMPF предлага адекватна защита от замърсения  въздух и околната среда, улавя  праховите частици и поддържа естественото прочистване на кожата от токсините.
Проведени изследвания показват, че LanacitynTMPF осигурява и защита срещу цигарения дим, подобрява блясъка и тонуса на кожата, намалява загубата на вода в нея. Тази иновативна съставка представлява комбинация от бактерията Alteromonas мacleodii /която живее в изключително токсични условия при екстремно високи температури/  и екстракт от хризантема. В Men perfection на REFAN   LanacitynTMPF  е съчетан с розова вода и тази комбинация  изгражда защитна система, която гарантира цялостно предпазване от замърсения въздух.
Козметичната линия за мъже включва: дневен флуид за лице, нощен флуид за лице, крем около очи, балсам за след бръсене, измиващ гел за лице  и шампоан за коса и тяло. Козметичната серия Men perfection на REFAN е правилният избор за кожата на съвременния мъж, който държи на външния си вид и иска да излъчва увереност и самочувствие в ежедневието си.
А сега от REFAN правят жест към клиентите си и можете да вземете в комплект с шампоан всеки един от останалите продукти от серията - дневен флуид, нощен флуид, околоочен крем, автършейф или измиващ гел - и да платите само него, като по този начин ще получите шампоана като бонус!Последни новини

"Оказаната подкрепа в тежък момент е проверка за човечност" 23 април 2020 г.

емоционални думи на благодарност към REFAN

REFAN дари дезинфекциращи продукти на болници в Пловдив и Стара Загора и 13 социални домове 22 април 2020 г.

Почистващи продукти за ръце от козметичния бранд получи и Об...

Осигурете си добра хигиена и чисти ръце по всяко време 23 март 2020 г.

със Спрей за почистване на ръце във флакон за 1500 впръскван...

НОВ ПРОДУКТ ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА РЪЦЕТЕ ПУСНА REFAN НА ПАЗАРА 17 март 2020 г.

СПРЕЙ ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА РЪЦЕ БЕЗ ОТМИВАНЕ