REFAN – златно сърце, златна козметика, златна хубост

четвъртък, 13 декември 2018 г.

REFAN – златно сърце, златна козметика, златна хубост
REFAN – златно сърце, златна козметика, златна хубост

Водещата световна марка REFAN приключва годината със серия от признания за иновативната си дейност и добротворчествтото си. Компанията с повече от 400 бутика в над 30 държави на 5 континента получи наградата “Златно сърце“ за активна социална политика и инвестиции в обществото в Категория „Корпоративен гражданин“. И това далеч не е първото отличие за подкрепата на  много каузи със социален и обществено значим характер.

От „Рефан България“ са подкрепили повече от 300 спортни, социални, културни и здравни инициативи само през последната година. И това бе основният аргумент за организаторите от списание и клуб Business Lady да връчат на пловдивската фирма  почетния приз.

REFAN е четирикратен носител на Forbes Business Awards, на  световно отличие в Париж за „Глобални постижения за повишаване на качеството на предлаганите продукти и услуги” от Global Trade Leaders’ Club, на Европейското отличие за качество и бизнес престиж -  Golden European Award, както и на приза „Най-добър български франчайзинг в Европа“. Логично идва признанието, което компанията получи на престижните награди Balkan Awards for Tourism Industry /наричани още „Туристическите Оскари“/ – за  „Иновации в туристически продукти“. На тържествената церемония всеки от гостите получи комплимент от REFAN – комплект от козметичната серия с натурални съставки „Olive“.

С ароматни подаръци бяха зарадвани и участничките в традиционния вече конкурс „Мис Студентка“. Красивите момичета получиха козметика с екстракт от безценните плодове на годжи бери, както и парфюмното бижу REFAN GOLD EAU DE PARFUM. По този начин пловдивската компания за пореден път доказа, че подкрепя младите хора и техните амбиции.



Последни новини

Вахтен офицер втори ранг е новата Мисис Бургас 1 април 2024 г.

Мисис Бургас е конкурс с кауза още от самото си създаване.

13-ти мемориален крос "Стефан Попов" 17 май 2023 г.

Събота 20.05.2023, 10:00 сутринта на Гребната база в Пловдив

Новата Мис Велико Търново 2023 е Ева Захариева 16 май 2023 г.

Освен първото място, красавицата спечели честта да представя...

Лидери в медицината бяха отличени с подкрепата на РЕФАН България 10 май 2023 г.

​ 23-те златни статуетки бяха връчени по време на осмото изд...

РЕФАН подкрепи франкофонския фестивал „Златен ключ”- Пловдив 2022 11 юли 2022 г.

Бляскаво откриване и изключителни таланти зарадваха публикат...