REFAN зарадва с награди участниците в маратон "Съединение"

сряда, 7 септември 2016 г.

REFAN зарадва с награди участниците в маратон "Съединение"

В деня на Съединението стотици пловдивчини и гости на града се стекоха на едноименния площад в Пловдив, за да станат свидетели на традиционния Международен мемориален маратон „Съединение“! В неговото 41 издание се включиха рекорден брой участници, които стартираха от площада на град Съединение и финишира на паметника на Съединението в Пловдив.
От "Рефан България" отново не останаха безучастни към събитието и зарадваха с подаръци състезателите в него! Дамите получиха лосион за тяло и рол-он от последната серия на марката, а мъжете бяха зарадвани с парфюм и рол-он. Козметичният бранд традиционно подкрепя масови спортни инициативи, чиято цел е да възпитават любов към движението и да провокират хора от различни възрасти - и особено младежи - да спортуват и да доказват себе си в различни съревнования.
Победител при мъжете в тазгодишното издание стана Росен Лилов от Локомотив София. Втори финишира пловдивчанинът Светлин Иванов, а трети е Гено Уваров от Катуница. Те бяха наградени от Петър Зехтински.
При жените победител е от Анита Кръстева от Стара Загора. Втора остана Радосвета Димитрова, а трета финишира Снежина Кръстева. Дамите получиха своите медали от кмета на Съединение Атанас Балкански.Последни новини

"Оказаната подкрепа в тежък момент е проверка за човечност" 23 април 2020 г.

емоционални думи на благодарност към REFAN

REFAN дари дезинфекциращи продукти на болници в Пловдив и Стара Загора и 13 социални домове 22 април 2020 г.

Почистващи продукти за ръце от козметичния бранд получи и Об...

Осигурете си добра хигиена и чисти ръце по всяко време 23 март 2020 г.

със Спрей за почистване на ръце във флакон за 1500 впръскван...

НОВ ПРОДУКТ ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА РЪЦЕТЕ ПУСНА REFAN НА ПАЗАРА 17 март 2020 г.

СПРЕЙ ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА РЪЦЕ БЕЗ ОТМИВАНЕ