REFAN със специална награда за качество от Forbes Новата година стартира с поредно отличие за „Рефан България”, която получи специална Награда за Качество от Forbes

петък, 16 януари 2015 г.

REFAN със специална награда за качество от Forbes
REFAN със специална награда за качество от Forbes

Новата година стартира с поредно отличие за „Рефан България”, която получи специална Награда за Качество от Forbes на четвъртата официална церемония Forbes Business Awards 2014, която се проведе в Кемпински Хотел Зографски. Независимото и авторитетно 10-членно жури определи финалистите в конкурса „Бизнес наградите на Forbes България” в 8 кагегории. За престижните отличия се бориха 55 компании - големи дружества и малки с голям потенциал за растеж, подали 90 кандидатури.

Това е второто отличие, което Forbes връчва на „REFAN”. Поредното отличие за „Рефан България”, която бе обявена за Компания на годината в края на 2014 година, е напълно заслужено - фирмата се гордее с над 500 бутика в 28 държави на 5 континента, благодарение на иновативните и гъвкави форми на бизнес, които предлага. За четвървековния си юбилей “Рефан България” се превърна в най-красивата и ухайна визитна картичка на страната ни със своите над 2000 продукта, базирани на природни формули, дава шанс на хиляди предприемчиви хора в България и по света да развият успешен франчайзинг бизнес.
„REFAN” изпрати една успешна година, която й донесе най-върховото световно отличие в Париж за „Глобални постижения за повишаване на качеството на предлаганите продукти”. Тя е единствената българска фирма, носителка на най-престижната европейска награда за качество от Париж от Клуба на Лидерите в световната търговия - Global Trade Leaders’ Club, заради качеството на продуктите си и заради дейността си за стимулиране на малкия и средния бизнес, създавайки франчайзинг модел, оценен на национално и на световно ниво. Наред с това най-популярната козметична българска марка – REFAN, е носител и на наградата за най-добър български франчайзинг в Европа за налагането на успешния франчайзинг модел, предлагайки разпознаваеми продукти на световно качество. С удоволствие президентът на „Рефан България” Ангел Попов се засне с почетните отличия, като не пропусна да сложи и портрет на своя баща – Стефан Попов – основател на фирмата и на стратегията за проспериращ мениджмънт и продукти, както и на благотворителността в полза на обществото.



Последни новини

Новата Мис Велико Търново 2023 е Ева Захариева 16 май 2023 г.

Освен първото място, красавицата спечели честта да представя...

Лидери в медицината бяха отличени с подкрепата на РЕФАН България 10 май 2023 г.

​ 23-те златни статуетки бяха връчени по време на осмото изд...

РЕФАН подкрепи франкофонския фестивал „Златен ключ”- Пловдив 2022 11 юли 2022 г.

Бляскаво откриване и изключителни таланти зарадваха публикат...

С подкрепата на РЕФАН избраха най-красивата плевенчанка! 14 април 2022 г.

Нейни подгласнички станаха други две плевенски красавици – В...