REFAN - спонсор на най-големия футболен турнир в Каталуния! снимки и видео

петък, 11 декември 2015 г.

REFAN - спонсор на най-големия футболен турнир в Каталуния!
REFAN - спонсор на най-големия футболен турнир в Каталуния!
REFAN - спонсор на най-големия футболен турнир в Каталуния!
REFAN - спонсор на най-големия футболен турнир в Каталуния!
REFAN - спонсор на най-големия футболен турнир в Каталуния!
REFAN - спонсор на най-големия футболен турнир в Каталуния!
REFAN - спонсор на най-големия футболен турнир в Каталуния!
REFAN - спонсор на най-големия футболен турнир в Каталуния!
REFAN - спонсор на най-големия футболен турнир в Каталуния!

Реал Мадрид, Барселона, Валенсия, Севиля, Порто и още куп отбори от Испания се пускат и тази година в "POWERADE CUP" - най-големия футболен турнир в Каталуния за юноши, родени през 2003 и 2004. В това издание на турнира един от спонсорите е „ Рефан България“. Компанията от години е с афинитет към футбола за подрастващи. За момента това е най-големият международен турнир, към който българската фирма е съпричастна и със сигурност няма да е последният.
"Турнирът тази година е с рекорден брой участници. Насладете му се", написа във фейсбук преди старта неговият директор Давид Фернандес и добави: "Рефан България“ ще бъде един от спонсорите ни. Компанията осигури  много подаръци за всички. Благодарим за подкрепата на собственика на българската компания г-н Ангел Попов."
Давид Фернандес е познат в България от посещението си в Пловдив, когато в продължение на една седмица тренира деца от школата на Локомотив. Той е награждаван за работата си с подрастващи лично от Дел Боске. В Пловдив Фернандес бе представен на специална пресконференция на Лаута, а посещението му бе със съдействието именно на „Рефан България“. Специалистът тогава бе в компанията на млад испански треньор и на изгряващата звезда на Барса – Айтор. Наскоро двама от новите шефове на Локомотив Пловдив посетиха няколко школи в Каталуния, за да се запознаят с работата в тях. Давид Фернандес и Ангел Попов бяха домакини на това посещение.
Първата фаза на турнира се проведе от 5-ти до 8-ми декември (ВИЖ ТУК), втората му фаза, в която ще участват и градовете Барса и Реал, ще е от 18-ти до 20-ти отново този месец (ВИЖ ТУК).   От 96 отбора в първата фаза 16 се класираха за втората. Те ще се изправят срещу други 22 тима в дните преди Коледа. Организацията на турнира е на високо ниво, а всички деца изключително много се зарадваха на подаръците, осигурени от козметична компания REFAN. За да се почувстват още по-специални и мотивирани, младите футболни таланти се радваха на присъствието и вниманието на много звезди, които ги гледаха и им помагаха:
Легендата на Еспаньол Тони Валемазан (141 мача за втория по сила каталунски отбор, юноша на Барса, в момента скaут на Еспаньол), Алекс Талавера (президент на ФК Корнелия, отбор, в който играе юношата на Локо Пд Стефан Попов), самият Стефан Попов и Серхио Гомес Мартин (юноша на Барса - сочен от специалисти като бъдещия Иниеста), наскоро посетилият Пловдив и детската школа на Лаута Айтор, който все по-често попада сред избраниците на Луис Енрике и много, много други….
Домакин на турнира "POWERADE CUP" е футболният клуб Корнелия - третият по сила отбор в Каталуния. Отскоро в юношеския тим на родените през 2002 година се подвизава юношата на Локо Пд Стефан Попов, който в 6 мача от началато на шампионата има отбелязани 8 гола и това го прави един от лидерите в първенството с коефициент 1.3 (ВИЖ ТУК) и първи голмайстор на Корнелия ( ВИЖ ТУК). Заради впечатляващите му изяви още с пристигането му в Испания от ръководството на тима се ангажираха с изваждането му на картотека, за да може да го използват възможно най-скоро в официалните мачове. Закърменият с футбола на Лаута футболист не ги подведе и в момента е най-полезният играч в своя набор. Преди четвъртия кръг от шампионата българинът получи своята картотека и оттогава редовно играе в мачовете, като носи на гърба си култовия номер 11.
Освен нашето момче, с впечатляващи постижения в турнира е и Серхио, който е сочен за новия Иниеста и  има 9 гола в 11 мача (ВИЖ ТУК). Повече попадения от него обаче има друг талант с български корени - Михайлов. който е отбелязал13 гола (ВИЖ ТУК).
Ето класирането при голмайсторите на този набор на Барса >>>
"Трябва да направим всичко възможно да пренесем професионализма, организацията и методиките на работа от Испания в България и в частност в Пловдив. Щастлив съм, че нашата компания е част от толкова значимо събитие", заяви от Испания г-н Попов, управител на „Рефан България“.
Козметичната компания е сред най-големите спонсори на български спортисти у нас. Само преди дни Захари Дамянов стана световен шампион на най-престижния Киокушин турнир именно с подкрепата на пловдивската фирма. Тенисистът Димитър Кузманов също се ползва с подкрепата на REFAN, което му позволи да участва в престижни международни турнири и да спечели куп трофеи.  Доскоро REFAN подпомагаше активно школата на Локомотив Пловдив, а след това се насочи към друг елитен български футболен клуб - Берое. Ежегодно компанията организира крос в центъра на Пловдив, кръстен на създателя на REFAN - г-н Стефан Попов.



Последни новини

Новата Мис Велико Търново 2023 е Ева Захариева 16 май 2023 г.

Освен първото място, красавицата спечели честта да представя...

Лидери в медицината бяха отличени с подкрепата на РЕФАН България 10 май 2023 г.

​ 23-те златни статуетки бяха връчени по време на осмото изд...

РЕФАН подкрепи франкофонския фестивал „Златен ключ”- Пловдив 2022 11 юли 2022 г.

Бляскаво откриване и изключителни таланти зарадваха публикат...

С подкрепата на РЕФАН избраха най-красивата плевенчанка! 14 април 2022 г.

Нейни подгласнички станаха други две плевенски красавици – В...