REFAN – спонсор на международен фестивал по гимнастика

четвъртък, 24 ноември 2016 г.

REFAN – спонсор на международен фестивал по гимнастика
REFAN – спонсор на международен фестивал по гимнастика

В град Русе за девета поредна година се проведе Международният фестивал по гимнастика „Дунавска перла“, който събра в зала „Булстрад Арена” над 400 спортисти от 7 държави: Испания, Словакия, Молдова, Румъния, Казахстан, Белгия и над 20 клуба от цяла България. Турнирът се състоя с подкрепата на Община Русе и общинска фондация "Русе - град на свободния дух", а REFAN с готовност стана спонсор на състезанието, защото част от фирмената политика и приоритетите на компанията е да подкрепя спорта и да дава шанс на млади таланти да изявяват и развиват своите заложби.

Тази година турнирът в дунавската столица на България за първи път се организира от 4 вида спорт – спортна гимнастика, художествена гимнастика, спортна акробатика и батут.
Подаръците от REFAN за финалистите бяха посрещнати с радост, а фирмата получи благодарствено писмо от БФСА за оказаната подкрепа и коректно партньорство.
След официалната част на събитието последва гала програма като участие в нея взеха певиците Тереза Тодорова и Габриела Иванова, танцова формация “Мираж”, клуб по танци “Рок стар”, ТФ “Здравец”, ЦДГ “Зора”, деца от СК “АКРО” и специални гости от националния отбор ансамбъл за девойки по художествена гимнастика.

 Последни новини

"Оказаната подкрепа в тежък момент е проверка за човечност" 23 април 2020 г.

емоционални думи на благодарност към REFAN

REFAN дари дезинфекциращи продукти на болници в Пловдив и Стара Загора и 13 социални домове 22 април 2020 г.

Почистващи продукти за ръце от козметичния бранд получи и Об...

Осигурете си добра хигиена и чисти ръце по всяко време 23 март 2020 г.

със Спрей за почистване на ръце във флакон за 1500 впръскван...

НОВ ПРОДУКТ ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА РЪЦЕТЕ ПУСНА REFAN НА ПАЗАРА 17 март 2020 г.

СПРЕЙ ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА РЪЦЕ БЕЗ ОТМИВАНЕ