REFAN – спонсор на международен фестивал по гимнастика

четвъртък, 24 ноември 2016 г.

REFAN – спонсор на международен фестивал по гимнастика
REFAN – спонсор на международен фестивал по гимнастика

В град Русе за девета поредна година се проведе Международният фестивал по гимнастика „Дунавска перла“, който събра в зала „Булстрад Арена” над 400 спортисти от 7 държави: Испания, Словакия, Молдова, Румъния, Казахстан, Белгия и над 20 клуба от цяла България. Турнирът се състоя с подкрепата на Община Русе и общинска фондация "Русе - град на свободния дух", а REFAN с готовност стана спонсор на състезанието, защото част от фирмената политика и приоритетите на компанията е да подкрепя спорта и да дава шанс на млади таланти да изявяват и развиват своите заложби.

Тази година турнирът в дунавската столица на България за първи път се организира от 4 вида спорт – спортна гимнастика, художествена гимнастика, спортна акробатика и батут.
Подаръците от REFAN за финалистите бяха посрещнати с радост, а фирмата получи благодарствено писмо от БФСА за оказаната подкрепа и коректно партньорство.
След официалната част на събитието последва гала програма като участие в нея взеха певиците Тереза Тодорова и Габриела Иванова, танцова формация “Мираж”, клуб по танци “Рок стар”, ТФ “Здравец”, ЦДГ “Зора”, деца от СК “АКРО” и специални гости от националния отбор ансамбъл за девойки по художествена гимнастика.

 Последни новини

Събуди кожата си с новата козметична серия Youthful Perfection 19 април 2018 г.

Иновативна активна съставка действа на кожата, както чаша си...

Днес отбелязваме Световния ден за информираност за аутизма 2 април 2018 г.

„Рефан България” неотлъчно подкрепя всяка стъпка на Сдружени...

РЕФАН България прекратява взаимоотношенията си с Локомотив Пловдив след нападките на родители 30 март 2018 г.

Изявление на РЕФАН България във връзка с публикуваната в ред...