REFAN с участие в световното изложение Cosmoprof Asia

четвъртък, 10 ноември 2016 г.

REFAN с участие в световното изложение Cosmoprof Asia
Своите най-нови козметични серии и парфюмерийни продукти ще представи REFAN на изложението Cosmoprof Asia, което ще се проведе в  Hong Kong от 16 до 18 ноември . В рамките на три дни в Hong Kong Convention & Exhibition Centre избрани водещи компании и марки от цял свят и от всички сектори за разкрасяване ще представят свои продукти:  козметика, парфюми,био продукти за красота, СПА терапии, продукти за цялостна грижа за косата и др.
На българския павилион - щанд 1Е4 – ценителите на качествената парфюмерия и козметика и почитателите на световноизвестния козметичен бранд REFAN ще могат да се докоснат до неговите парфюмерийни и козметични продукти с неустоими аромати, в чиято изработка по неповнорим начин се съчетават иновативни технологии и традиционни български натурални съставки.
Изложението е място за срещи в Азиатско-тихоокеанския регион за дистрибутори, фирми и козметични специалисти, които се интересуват от нови възможности за бизнес в Азия - един от най-добре представящите се пазари за красота и лична хигиена.


Последни новини

Chypre – класически аромат с модерно излъчване 20 септември 2018 г.

Шипровите аромати съчетават в себе си свежест, чувственост и...

Incense – олицетворение на божественост и вечност 20 септември 2018 г.

Маслото от тамян е по-ценено и от златото

Violet – божествен и деликатен аромат 20 септември 2018 г.

Виолетката е неразделна част от много парфюмни композиции

Vanilla – шикозна и непредсказуема съставка в парфюмерията 20 септември 2018 г.

Ванилията се смята за символ на богатство, красота и елегант...