REFAN С ПРЕСТИЖНА НАГРАДА ЗА МЕЖДУНАРОДНО ПРИЗНАНИЕ

петък, 25 март 2016 г.

REFAN С ПРЕСТИЖНА НАГРАДА ЗА МЕЖДУНАРОДНО ПРИЗНАНИЕ

На официална церемония в хотел Хилтън - София  се състоя второто издание на годишните награди VIP Business Awards 2016, организирани и продуцирани от агенция за публични комуникации VIP Communication PR.  „Рефан България” ООД бе удостоена с престижния приз за „МЕЖДУНАРОДНО ПРИЗНАНИЕ”

    В навечерието на своя 25 годишен юбилей козметичната компания може да се похвали  с успешно присъствие на международния пазар в Европа, Африка, Близкия и Далечния Изток. Днес фирмата се гордее с над 400 бутика в 28 държави на 5 континента, благодарение на иновативните и гъвкави бизнес форми, които предлага. Въпреки финансовата криза, компанията даде шанс на стотици предприемчиви хора  по света  да развиват успешен франчайзинг бизнес, а за десетките хиляди фенове на неустоимите й аромати стана символ на България  и  магия на красотата.  Атрактивна, достъпна и популярна - това са  големите предимства на REFAN  Само за броени години, REFAN се превърна във  водеща световна марка разпознаваема  с високото си качество, богата продуктова гама и неповторимата екзотичност  на козметичните формули, вдъхновени от българската природа. Сътворяването на продуктите с марката REFAN е комбинация от силна страст към бранда, внедряване на най-новите тенденции в областта на козметичните иновации, съчетани с придобития дългогодишен опит, в синхрон със световните тенденции на пазара, както и изискванията и потребностите на клиентите.

    Идеята  на организаторите е конкурсът да отдаде внимание на успешния бизнес, който дори в период на криза запазва своето устойчиво развитие и демонстрира европейски стандарт и просперитет.Световният опит показва, че подобни конкурси стимулират и популяризират успешните практики и дават тласък за развитието на бизнеса.   Отличията се присъждат за изключителен успех, иновации и етика, които са задължителни за просперитета на всяка компания. Това е признание за техния публичен и жизненоважен принос за развитието на цялото общество.

Партньори на събитието са Българската Търговско Промишлена Палата, Българо - Румънската Търговско Промишлена Палата, Асоциацията на бизнес експертите, Международната организация за сътрудничество в бизнеса и културата IEC, Сръбско Българската Търговска Камара, Пловдивската Търговско Промишлена Камара и други.

 Последни новини

"Оказаната подкрепа в тежък момент е проверка за човечност" 23 април 2020 г.

емоционални думи на благодарност към REFAN

REFAN дари дезинфекциращи продукти на болници в Пловдив и Стара Загора и 13 социални домове 22 април 2020 г.

Почистващи продукти за ръце от козметичния бранд получи и Об...

Осигурете си добра хигиена и чисти ръце по всяко време 23 март 2020 г.

със Спрей за почистване на ръце във флакон за 1500 впръскван...

НОВ ПРОДУКТ ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА РЪЦЕТЕ ПУСНА REFAN НА ПАЗАРА 17 март 2020 г.

СПРЕЙ ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА РЪЦЕ БЕЗ ОТМИВАНЕ