REFAN с отличие за най-добър български франчайзинг в Европа "The best Bulgarian franchise in Europe" е отличието, което най-мащабното изложение за нов бизнес в България връчи на елитната козметична марка „REFAN" и нейния собственик Ангел Попов.

събота, 17 май 2014 г.

REFAN с отличие за най-добър български франчайзинг в Европа

"The best Bulgarian franchise in Europe" е отличието, което най-мащабното изложение за нов бизнес в България връчи на елитната козметична марка „REFAN" и нейния собственик Ангел Попов.

На петото изложение Franchising Expo, което се провежда на 16 и 17 Май в НДК зала номер 3 , София, участват 50 компании, но естествено, че и там и на съпътстващата го конференция „Нови бизнес идеи", интересът бе прикован към най-популярната и обичана българска козметична марка, която въпреки финансовата криза дава шанс на стотици предприемчиви хора в България и по света да развиват успешен семеен бизнес.

За успеха на козм.компания говорят фактите – над 400 бутика в 28 държави на 5 континента, благодарение на иновативните и гъвкави форми на бизнес,които предлага.
Франчайзингът на „REFAN" дава възможност предприемачът да купи изгодно представителен бутик на марката, да го поддържа евтино и да има бърза и висока възвращаемост.
За 23 години фирма „REFAN" се превърна във визитна картичка на България пред света като производител на парфюмерия и козметика, съчетаваща по уникален начин световните тенденции в бранша с българските традиции. Това е поредно отличие за козметичната компания, която миналата година бе удоствоена с първа награда в категорията „Нов бизнес модел".Последни новини

"Оказаната подкрепа в тежък момент е проверка за човечност" 23 април 2020 г.

емоционални думи на благодарност към REFAN

REFAN дари дезинфекциращи продукти на болници в Пловдив и Стара Загора и 13 социални домове 22 април 2020 г.

Почистващи продукти за ръце от козметичния бранд получи и Об...

Осигурете си добра хигиена и чисти ръце по всяко време 23 март 2020 г.

със Спрей за почистване на ръце във флакон за 1500 впръскван...

НОВ ПРОДУКТ ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА РЪЦЕТЕ ПУСНА REFAN НА ПАЗАРА 17 март 2020 г.

СПРЕЙ ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА РЪЦЕ БЕЗ ОТМИВАНЕ