REFAN с нов козметичен хит Серия SNAIL PERFECTION с екстракт от охлюви

четвъртък, 14 април 2016 г.

REFAN с нов козметичен хит

Един от най-успешните български производители на парфюмерия и козметика в национален и световен мащаб „Рефан България“ лансира нова козметична серия - с екстракт от охлюви SNAIL PERFECTION. Към богатата гама от висококачествени продукти, базирана на естествени и биологични източници, вече има нов сегмент в ефикасната борбата със стареенето и възвръщането на свежия и стегнат вид на кожата. Екстрактът от охлюви, който стимулира клетъчните функции, подпомага регенерирането на кожата и забавя процесите на стареене – това са само част от уникалните качества на продуктите от новата серия SNAIL PERFECTION. Тя включва пет продукта за лице и тяло – серум, дневен и нощен крем, крем за ръце и за тяло с екстракт от охлюви. Екстрактът от охлюви е хит на козметичния пазар, като супер ефикасно средство за подмладяване и обновяване на тъканта, за заличаване на белези, стрии и пигментация.

Екстрактът от охлюв съдържа алантоин, колаген и витамини А, С, Е, В6 и В12, еластин, гликолова и хиалуронова киселина. Познат е от времето на Хипократ като подмладяващ екстракт. Козметиката SNAIL PERFECTION е подходяща за кожа от всички възрасти с подчертано антибактериално и антиоксидантно действие. Кремът и серумът от екстракт от охлюви прави кожата по-стегната, еластична и хидратирана, подпомага отделянето на мъртвите клетки и стимулира регенерацията на тъканите. Успешно успокоява раздразнената и зачервена кожа, облекчава възпаленията, възстановява водния баланс на кожата и омекотява загрубялата кожа.

Серията SNAIL PERFECTION  е новият козметичен хит за сезона. Богатството от активни компоненти в продуктите от охлюви стимулира клетъчните функции, засилва синтеза на протеини и регенерира тъканта, забавяйки стареенето и разхубавявайки кожата.

 Последни новини

"Оказаната подкрепа в тежък момент е проверка за човечност" 23 април 2020 г.

емоционални думи на благодарност към REFAN

REFAN дари дезинфекциращи продукти на болници в Пловдив и Стара Загора и 13 социални домове 22 април 2020 г.

Почистващи продукти за ръце от козметичния бранд получи и Об...

Осигурете си добра хигиена и чисти ръце по всяко време 23 март 2020 г.

със Спрей за почистване на ръце във флакон за 1500 впръскван...

НОВ ПРОДУКТ ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА РЪЦЕТЕ ПУСНА REFAN НА ПАЗАРА 17 март 2020 г.

СПРЕЙ ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА РЪЦЕ БЕЗ ОТМИВАНЕ