„REFAN“ с награда за „Устойчиво развитие на бизнеса“ Елитната козметична марка „REFAN“ бе отличена с приз на престижните награди VIP Buisness Awards 2015. Това стана дни след откриването на новия магазин на „Рефан“ в Лондон и след поканата от Обединените Арабски емирства родната фирма да презентира своя фр

сряда, 11 март 2015 г.

„REFAN“ с награда за „Устойчиво развитие на бизнеса“

Елитната козметична марка „REFAN“ бе отличена с приз на престижните награди VIP Buisness  Awards 2015 организирани с партньорството на: Българска Търговско-Промишлена Палата, Пловдивската Търговско-Промишлена Палата, Асоциацията на Бизнес Експертите, БИЗНЕС КЛУБ Лондон, Международната организация за икономика и култура IEC и V.I.P. Communication PR. Това стана дни след откриването на новия магазин на „REFAN“ в Лондон и след поканата от Обединените Арабски емирства родната фирма да презентира своя франчайзинг и продукцията си на изключително популярното бизнес изложение в Близкия Изток.

Наградата е поредното отличие за "Рефан България" за 2015 г., когато получи за пореден път приза на Forbes Business Awards,  на Германо-Българската индустриално-търговска камара, бе обявен за „Компания на годината“. Козметичната фирма е единствената българска марка, носителка на най-престижната европейска награда за качество от Париж от Клуба на Лидерите в световната търговия - Global Trade Leaders’ Club, заради качеството на продуктите си и за дейността си за стимулиране на малкия и средния бизнес, създавайки франчайзинг модел, оценен на национално и на световно ниво.  Refan е отличен със световната награда за „Глобални постижения за повишаване на качеството на предлаганите продукти” за налагането на успешен франчайзинг модел в Европа. Със своите над 500 бутика в 28 държави на 5 континента, иновативни и гъвкави форми на бизнес и над 2000 продукта, базирани на природни формули, „Рефан България“ се е превърнала в реална визитна картичка на страната ни.

Освен „Рефан България“ VIP Buisness  Awards 2015 отличи още компании, постигнали значими постижения в развитието на бизнеса, както и успешни политици като  министъра на образованието проф. Тодор Танев, кмета на София Йорданка Фандъкова и кмета на община Иваново, Русенска област Георги Миланов.Последни новини

REFAN получи сертификат "Почетен посланик на иновативния бизнес" от Съвета на Европейската научна и културна общност! 2 януари 2018 г.

Обществеността оцени високо постиженията в Иновативността на...

Новото амплоа на Йордан Йовчев като рекламно лице на REFAN 17 ноември 2017 г.

Кой друг освен Йордан Йовчев би могъл да представи емблемати...