REFAN с изискани подаръци за изпълнители на френски шансони

понеделник, 27 юни 2016 г.

REFAN с изискани подаръци за изпълнители на френски шансони
REFAN с изискани подаръци за изпълнители на френски шансони

REFAN раздаде стилни подаръци с козметични комплекти на 13-тия Международен Франкофонски Фестивал „Златен ключ” – Пловдив 2016, който се проведе  на 23, 24  и приключи с гала-вечер на 25 юни в Градския дом на културата „Борис Христов”. Събитието се организа от Алианс Франсез, които създават фестивала през 2003 г. като национален фестивал на франкофонската песен, който през 2004 става международен и придобива все по-широка популярност. Тази година той премина под знака на 25-годишния юбилей от възстановяването на Алианс Франсез в Пловдив и в него освен от България се включиха изпълнители още от Франция, Турция, Украйна, Словакия, Румъния и Армения.
Фестивалът е под патронажа на Министъра на Вътрешните работи на Република България, на Н.П. Ксавие Лапер дьо Кабан, Посланик на Реп.Франция в България и на Главния Секретар на Алианс Франсез – Париж.
Музикалният форум беше открит от талантливата пловдивска изпълнителка Антония Маркова, която е и първият лауреат на фестивала „Златен ключ”  и представи песни от първия си самостоятелен албум, излязъл наскоро. „Рефан България“ за шеста поредна година подкрепи фестивала с подаръчни комплекти, осигурени от популярната в цял свят козметична марка както за официалните и чуждестранните гости, така и за изпълнителите. Подаръците бяха връчени на гала вечерта в Градския дом на  културата на 25 юни 2016 г. Тази година за първи път в регламента на конкурса представител на фирмата  връчи специална награда от името на REFAN на един от изпълнителите - талантливата и харизматична Кристияна Асенова, която се представи с песен на неповторимия Шарл Азнавур.



Последни новини

Новата Мис Велико Търново 2023 е Ева Захариева 16 май 2023 г.

Освен първото място, красавицата спечели честта да представя...

Лидери в медицината бяха отличени с подкрепата на РЕФАН България 10 май 2023 г.

​ 23-те златни статуетки бяха връчени по време на осмото изд...

РЕФАН подкрепи франкофонския фестивал „Златен ключ”- Пловдив 2022 11 юли 2022 г.

Бляскаво откриване и изключителни таланти зарадваха публикат...

С подкрепата на РЕФАН избраха най-красивата плевенчанка! 14 април 2022 г.

Нейни подгласнички станаха други две плевенски красавици – В...