REFAN с изискани подаръци за изпълнители на френски шансони

понеделник, 27 юни 2016 г.

REFAN с изискани подаръци за изпълнители на френски шансони
REFAN с изискани подаръци за изпълнители на френски шансони

REFAN раздаде стилни подаръци с козметични комплекти на 13-тия Международен Франкофонски Фестивал „Златен ключ” – Пловдив 2016, който се проведе  на 23, 24  и приключи с гала-вечер на 25 юни в Градския дом на културата „Борис Христов”. Събитието се организа от Алианс Франсез, които създават фестивала през 2003 г. като национален фестивал на франкофонската песен, който през 2004 става международен и придобива все по-широка популярност. Тази година той премина под знака на 25-годишния юбилей от възстановяването на Алианс Франсез в Пловдив и в него освен от България се включиха изпълнители още от Франция, Турция, Украйна, Словакия, Румъния и Армения.
Фестивалът е под патронажа на Министъра на Вътрешните работи на Република България, на Н.П. Ксавие Лапер дьо Кабан, Посланик на Реп.Франция в България и на Главния Секретар на Алианс Франсез – Париж.
Музикалният форум беше открит от талантливата пловдивска изпълнителка Антония Маркова, която е и първият лауреат на фестивала „Златен ключ”  и представи песни от първия си самостоятелен албум, излязъл наскоро. „Рефан България“ за шеста поредна година подкрепи фестивала с подаръчни комплекти, осигурени от популярната в цял свят козметична марка както за официалните и чуждестранните гости, така и за изпълнителите. Подаръците бяха връчени на гала вечерта в Градския дом на  културата на 25 юни 2016 г. Тази година за първи път в регламента на конкурса представител на фирмата  връчи специална награда от името на REFAN на един от изпълнителите - талантливата и харизматична Кристияна Асенова, която се представи с песен на неповторимия Шарл Азнавур.Последни новини

"Оказаната подкрепа в тежък момент е проверка за човечност" 23 април 2020 г.

емоционални думи на благодарност към REFAN

REFAN дари дезинфекциращи продукти на болници в Пловдив и Стара Загора и 13 социални домове 22 април 2020 г.

Почистващи продукти за ръце от козметичния бранд получи и Об...

Осигурете си добра хигиена и чисти ръце по всяко време 23 март 2020 г.

със Спрей за почистване на ръце във флакон за 1500 впръскван...

НОВ ПРОДУКТ ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА РЪЦЕТЕ ПУСНА REFAN НА ПАЗАРА 17 март 2020 г.

СПРЕЙ ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА РЪЦЕ БЕЗ ОТМИВАНЕ