"REFAN" с "Форбс" за принос в развитието на семейния бизнес в България Най-престижните бизнес награди в света "Форбс" бяха раздадени за трета поредна година и у нас на официална церемония в "Шератон". За първи път специално отличие "Форбс за развитие на семейния бизнес" се връчи на козметична фирма "Рефан България" - един от

четвъртък, 16 януари 2014 г.

"REFAN" с "Форбс" за принос в развитието на семейния бизнес в България

Най-престижните бизнес награди в света "Форбс" бяха раздадени за трета поредна година и у нас на официална церемония в "Шератон". За първи път специално отличие "Форбс за развитие на семейния бизнес" се връчи на козметична фирма "Рефан България" - един от най-гъвкавите работодатели, даващи шанс за успешна работа на над 2000 български семейства само в страната.

"REFAN", която започна бизнеса си със семейно магазинче на 16 квадрата площ в пловдивски квартал сега има най-добрата концепция за семеен бизнес с малка инвестиция с продукти на световно ниво с цени, адаптирани за българския потребител - сподели за медиите Ангел Попов - президент на "REFAN". - Хиляди са българските средни и дребни предприемачи, които се ползват от разработения и утвърден от "REFAN" бизнес модел и генерират добри доходи, като с минимум средства създават работещи щандове и бутици, предлагайки маркова и разпознаваема парфюмерия и козметика с отлично качество".

Да припомним, че популярната и обичана марка е носителка и на отличията "Работещ франчайз модел " и "Нов бизнес модел" за подпомагане на семейния бизнес на базата на франчайз модел. Франчайзинговият принцип, прилаган от "Рефан", е евтина поддръжка,което води до бърза и висока възвръщаемост. Фирмата увеличава пазарното си присъствие, подпомагайки предприемчивия малък и среден бизнес в страната с фирменото оборудване, първоначалното зареждане със стоки и обучение на персонала.
Наградата Forbes Business Awards e поредното признание за "REFAN".

 Последни новини

"Оказаната подкрепа в тежък момент е проверка за човечност" 23 април 2020 г.

емоционални думи на благодарност към REFAN

REFAN дари дезинфекциращи продукти на болници в Пловдив и Стара Загора и 13 социални домове 22 април 2020 г.

Почистващи продукти за ръце от козметичния бранд получи и Об...

Осигурете си добра хигиена и чисти ръце по всяко време 23 март 2020 г.

със Спрей за почистване на ръце във флакон за 1500 впръскван...

НОВ ПРОДУКТ ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА РЪЦЕТЕ ПУСНА REFAN НА ПАЗАРА 17 март 2020 г.

СПРЕЙ ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА РЪЦЕ БЕЗ ОТМИВАНЕ