"REFAN" с "Форбс" за принос в развитието на семейния бизнес в България Най-престижните бизнес награди в света "Форбс" бяха раздадени за трета поредна година и у нас на официална церемония в "Шератон". За първи път специално отличие "Форбс за развитие на семейния бизнес" се връчи на козметична фирма "Рефан България" - един от

четвъртък, 16 януари 2014 г.

"REFAN" с "Форбс" за принос в развитието на семейния бизнес в България

Най-престижните бизнес награди в света "Форбс" бяха раздадени за трета поредна година и у нас на официална церемония в "Шератон". За първи път специално отличие "Форбс за развитие на семейния бизнес" се връчи на козметична фирма "Рефан България" - един от най-гъвкавите работодатели, даващи шанс за успешна работа на над 2000 български семейства само в страната.

"REFAN", която започна бизнеса си със семейно магазинче на 16 квадрата площ в пловдивски квартал сега има най-добрата концепция за семеен бизнес с малка инвестиция с продукти на световно ниво с цени, адаптирани за българския потребител - сподели за медиите Ангел Попов - президент на "REFAN". - Хиляди са българските средни и дребни предприемачи, които се ползват от разработения и утвърден от "REFAN" бизнес модел и генерират добри доходи, като с минимум средства създават работещи щандове и бутици, предлагайки маркова и разпознаваема парфюмерия и козметика с отлично качество".

Да припомним, че популярната и обичана марка е носителка и на отличията "Работещ франчайз модел " и "Нов бизнес модел" за подпомагане на семейния бизнес на базата на франчайз модел. Франчайзинговият принцип, прилаган от "Рефан", е евтина поддръжка,което води до бърза и висока възвръщаемост. Фирмата увеличава пазарното си присъствие, подпомагайки предприемчивия малък и среден бизнес в страната с фирменото оборудване, първоначалното зареждане със стоки и обучение на персонала.
Наградата Forbes Business Awards e поредното признание за "REFAN".

 Последни новини

Събуди кожата си с новата козметична серия Youthful Perfection 19 април 2018 г.

Иновативна активна съставка действа на кожата, както чаша си...

Днес отбелязваме Световния ден за информираност за аутизма 2 април 2018 г.

„Рефан България” неотлъчно подкрепя всяка стъпка на Сдружени...

РЕФАН България прекратява взаимоотношенията си с Локомотив Пловдив след нападките на родители 30 март 2018 г.

Изявление на РЕФАН България във връзка с публикуваната в ред...