REFAN с атрактивен щанд на световното изложение за козметика в Болоня

понеделник, 13 март 2017 г.

REFAN с атрактивен щанд на световното изложение за козметика в Болоня
REFAN с атрактивен щанд на световното изложение за козметика в Болоня
REFAN с атрактивен щанд на световното изложение за козметика в Болоня

Изключителен интерес предизвика участието на „Рефан България“ на най-голямото и престижно изложение за козметика в Европа – Cosmoprof Worldwide. То се проведе от 16 до 21 март в Болоня, Италия. Богатата продуктова гама на световноизвестната козметична марка беше представена в единствения на изложението Green pavilion щанда е M7, N21, в който участватваха изложители, чиито производство се базира на използването на естествени и биологични източници.
В дните на изложението пред щанда на REFAN  се забелязваше нестихващ интерес от страна на посетителите от над 100 държави в света. Ароматната и атрактивна експозиция привличе  вниманието  с огромното разнообразие от козметични продукти с натурални съставки. Всички ще останаха очаровани от най-новите попълнения в продуктовото портфолио на иновативната козметична фирма – сериите HYALURONIC  ACID, Vitamin C и Snail perfection. Посетителите  се насладиха  на  богатия асортимент от ръчно изработени глицеринови сапуни с неустоимо ухание и естествени компоненти, както и от шикозните ръчно изработени бутикови свещи с прекрасен аромат.
На изложението в Болоня „Рефан България“ за пореден път показа световното ниво на своите продукти и убедително защити името си на една от най-успешните козметични фирми у нас и в чужбина. С изключителния си нюх към иновативното  в бранша REFFAN остави трайна и ароматна следа в съзнанието на всички, посетили неговия щанд, който с впечатляващия си дизайн бе един от най-атрактивните на изложението.Последни новини

"Оказаната подкрепа в тежък момент е проверка за човечност" 23 април 2020 г.

емоционални думи на благодарност към REFAN

REFAN дари дезинфекциращи продукти на болници в Пловдив и Стара Загора и 13 социални домове 22 април 2020 г.

Почистващи продукти за ръце от козметичния бранд получи и Об...

Осигурете си добра хигиена и чисти ръце по всяко време 23 март 2020 г.

със Спрей за почистване на ръце във флакон за 1500 впръскван...

НОВ ПРОДУКТ ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА РЪЦЕТЕ ПУСНА REFAN НА ПАЗАРА 17 март 2020 г.

СПРЕЙ ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА РЪЦЕ БЕЗ ОТМИВАНЕ