REFAN с атрактивен щанд на световното изложение за козметика в Болоня

понеделник, 13 март 2017 г.

REFAN с атрактивен щанд на световното изложение за козметика в Болоня
REFAN с атрактивен щанд на световното изложение за козметика в Болоня
REFAN с атрактивен щанд на световното изложение за козметика в Болоня

Изключителен интерес предизвика участието на „Рефан България“ на най-голямото и престижно изложение за козметика в Европа – Cosmoprof Worldwide. То се проведе от 16 до 21 март в Болоня, Италия. Богатата продуктова гама на световноизвестната козметична марка беше представена в единствения на изложението Green pavilion щанда е M7, N21, в който участватваха изложители, чиито производство се базира на използването на естествени и биологични източници.
В дните на изложението пред щанда на REFAN  се забелязваше нестихващ интерес от страна на посетителите от над 100 държави в света. Ароматната и атрактивна експозиция привличе  вниманието  с огромното разнообразие от козметични продукти с натурални съставки. Всички ще останаха очаровани от най-новите попълнения в продуктовото портфолио на иновативната козметична фирма – сериите HYALURONIC  ACID, Vitamin C и Snail perfection. Посетителите  се насладиха  на  богатия асортимент от ръчно изработени глицеринови сапуни с неустоимо ухание и естествени компоненти, както и от шикозните ръчно изработени бутикови свещи с прекрасен аромат.
На изложението в Болоня „Рефан България“ за пореден път показа световното ниво на своите продукти и убедително защити името си на една от най-успешните козметични фирми у нас и в чужбина. С изключителния си нюх към иновативното  в бранша REFFAN остави трайна и ароматна следа в съзнанието на всички, посетили неговия щанд, който с впечатляващия си дизайн бе един от най-атрактивните на изложението.Последни новини

Chypre – класически аромат с модерно излъчване 20 септември 2018 г.

Шипровите аромати съчетават в себе си свежест, чувственост и...

Incense – олицетворение на божественост и вечност 20 септември 2018 г.

Маслото от тамян е по-ценено и от златото

Vanilla – шикозна и непредсказуема съставка в парфюмерията 20 септември 2018 г.

Ванилията се смята за символ на богатство, красота и елегант...

Violet – божествен и деликатен аромат 20 септември 2018 г.

Виолетката е неразделна част от много парфюмни композиции