REFAN представя козметични серии с естествени съставки на най-голямото био изложение в Европа

понеделник, 18 април 2016 г.

REFAN представя козметични серии с естествени съставки на най-голямото био изложение в Европа
REFAN представя козметични серии с естествени съставки на най-голямото био изложение в Европа

Най-голямото био изложение за натурални и органични продукти в Европа “Natural and Organic Products Europe 2016”стартира вчера в Лондон. То ще се проведе на 17 и18 април с присъствието на  650 изложители, като нашата страна е представена от „Рефан България“ и още 11 водещи в бранша си предприятия.
Известната в цял свят козметична марка представя своите най-нови продукти и козметични серии с натурални съставки и екстракти, като Snail perfection – козметика за лице и тяло с екстракт от охлюв, сериите Кралица роза и Йогурт и розово масло, които включват в състава си емблематичните  български продукти – маслодайната роза и киселото мляко с доказано благотворно влияние върху  човешкия организъм, уникалните ръчно изработени глицеринови сапуни с натурални съставки и други продукти от разнообразната гама на REFAN.
Изложението за двадесета поредна година представя последните тенденции в света на натуралните био продукти – в здравеопазването, храненето, козметиката, бита и личната грижа. На него присъства Министърът на икономиката Божидар Лукарски, който остана впечатлен от представителния щанд на България и обърна особено внимание на козметиката на REFAN, която провокира интереса му със своята иновативност и качество на световно ниво.Последни новини

Събуди кожата си с новата козметична серия Youthful Perfection 19 април 2018 г.

Иновативна активна съставка действа на кожата, както чаша си...

Днес отбелязваме Световния ден за информираност за аутизма 2 април 2018 г.

„Рефан България” неотлъчно подкрепя всяка стъпка на Сдружени...

РЕФАН България прекратява взаимоотношенията си с Локомотив Пловдив след нападките на родители 30 март 2018 г.

Изявление на РЕФАН България във връзка с публикуваната в ред...