„REFAN” подкрепя най-масовия и престижен футболен турнир в България Evima – Refan Cup 2015

петък, 7 август 2015 г.

„REFAN” подкрепя най-масовия и престижен футболен турнир в България Evima – Refan Cup 2015

От тази година „Рефан България” стана основен партньор и спомоществовател на „Евима Футбол Консултинг”.
Турнирът Evima Refan Cup 2015 ще се организира за шеста поредна година в КК Албена от 11 до 16 август. В турнира ще вземат участие 92 отбора и 1720 футболиста от единадесет държави /Англия, България, Молдова, Казахстан, Русия, Румъния, Словакия, Азербайджан, Узбекистан, Турция и Сърбия/.

Най-титулуваните отбори, участващи в турнира, са двукратният носител на Купата на европейските шампиони Нотингам Форест /Англия/, Стяуа Букурещ /Румъния/ - също носител на тази купа, Бешикташ Истанбул /Турция/, Локомотив Москва /Русия/, Академията на Георге Хаджи Констанца /Румъния/.
Официалните гости ще отнесат със себе си продукти на „REFAN” с аромат на българска роза, а отличилите се футболисти ще получат комплект „REFAN INTENSE” – парфюмна вода и део рол-он. За всеки участник ще бъде осигурен екип от „Евима Футбол Консултинг” и „Рефан България”.
Фирма „Евима Футбол Консултинг”; е с дългогодишен опит и е специализирана на световно ниво в организирането и провеждането на подготвителни лагери, турнири и приятелски мачове.
„Рефан България” се утвърди през годините като силно ангажирана социална компания с много активна дейност в подкрепа на спорта, изкуството, културата, благотворителността и бизнеса. За това говорят десетките мероприятия, в които президентът й г-н Ангел Попов ентусиазирано се включва.Последни новини

"Оказаната подкрепа в тежък момент е проверка за човечност" 23 април 2020 г.

емоционални думи на благодарност към REFAN

REFAN дари дезинфекциращи продукти на болници в Пловдив и Стара Загора и 13 социални домове 22 април 2020 г.

Почистващи продукти за ръце от козметичния бранд получи и Об...

Осигурете си добра хигиена и чисти ръце по всяко време 23 март 2020 г.

със Спрей за почистване на ръце във флакон за 1500 впръскван...

НОВ ПРОДУКТ ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА РЪЦЕТЕ ПУСНА REFAN НА ПАЗАРА 17 март 2020 г.

СПРЕЙ ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА РЪЦЕ БЕЗ ОТМИВАНЕ