Рефан официално е партньор на "Берое"

сряда, 14 октомври 2015 г.

Рефан официално е партньор на "Берое"

ПФК "Берое" привлече нов рекламодател и партньор - това е българският производител на парфюмерия и козметика "Рефан България" ООД.
Логото на водещата в България марка ще бъде върху ключови места на стадиона и базата, на екипите на представителния отбор, както и на всички отбори в ДЮШ на "Берое", където е и основния фокус на новия ни партньор.

"Рефан България" ООД е една от най-социално отговорните компании у нас. През периода 2002 - 2014г. фирма "Рефан" е подкрепила над  500  спортни, социални, културни и здравни инициативи . Само за изминалата 2014 г. са подпомогнати 44 събития в социалната сфера, 21 събития в областта на спорта и 21 събития в областта на културата и изкуството.

Днес REFAN е водеща световна марка - символ на високо качество, престиж и професионализъм. Сътворяването на продуктите с марката REFAN е комбинация от силна страст към бренда, внедряване на най-новите тенденции в областта на козметичните иновации, съчетани с придобития дългогодишен опит и ноу-хау, отчитайки световните тенденции на пазара, изискванията и потребностите на клиентите.

 Така в продължение на близо 25 години компанията произвежда висококачествена парфюмерия и козметика, предлагайки икономически ефективен, екологически съобразен и интелигентен начин за продажба с максимално качество на конкурентни цени.

Ръководството на ПФК "Берое" благодари на своя нов партньор и изрази задоволството си от сключения договор, с който REFAN става най-големият рекламодател в нашия клуб. Надяваме се на успешно сътрудничество, което да води двете страни към нови върхове.



Последни новини

Вахтен офицер втори ранг е новата Мисис Бургас 1 април 2024 г.

Мисис Бургас е конкурс с кауза още от самото си създаване.

13-ти мемориален крос "Стефан Попов" 17 май 2023 г.

Събота 20.05.2023, 10:00 сутринта на Гребната база в Пловдив

Новата Мис Велико Търново 2023 е Ева Захариева 16 май 2023 г.

Освен първото място, красавицата спечели честта да представя...

Лидери в медицината бяха отличени с подкрепата на РЕФАН България 10 май 2023 г.

​ 23-те златни статуетки бяха връчени по време на осмото изд...

РЕФАН подкрепи франкофонския фестивал „Златен ключ”- Пловдив 2022 11 юли 2022 г.

Бляскаво откриване и изключителни таланти зарадваха публикат...