REFAN награди красавиците в „Мис Интерконтинентал“

петък, 11 декември 2015 г.

REFAN награди красавиците в „Мис Интерконтинентал“

Козметиката REFAN, превърнала се в синоним на красота, сексапил и чар, бе заслужен подарък за 24-те участнички в Националния конкурс „Мис Интерконтинентал България 2015“, който се проведе в хотел Рамада, София. Всичките претендентки за титлата си тръгнаха от надпреварата с огромен подаръчен комплект от популярната и обичана козметична марка, като най-голяма бе радостта за победителката Инес Петрова (21 г.) , която ще  представи България на Световния конкурс „Мис Интерконтинентал“ в Макдебург, Германия на 18 декември  2015 г.

Конкурсът дава шанс на красивите и талантливи български девойки да бъдат забелязани на модния подиум и извън страната според организаторката на събитието Симона Евгениева - „Мис България“ за 2014 г. Претендентките за короната дефилираха в три тура с делови и официални тоалети на дизайнерите Александра Мешкова и Стоян Радичев, а събитието бе уважено от много медийни, бизнес и светски персони.

„Рефан България“ поощри всички участнички в надпреварата и това е козметичната марка, която подкрепя елитни конкурси за красота – български и международни, като световния конкурс Best Models  „Мисис Вселена“,“Мисис Европейски съюз, „Мис Плеймейт“,  „Мис Казино Viva“ и други. Даряваща наслада и красота,REFAN кара всяка жена да се чувства кралица на съвършенството и красотата.Последни новини

"Оказаната подкрепа в тежък момент е проверка за човечност" 23 април 2020 г.

емоционални думи на благодарност към REFAN

REFAN дари дезинфекциращи продукти на болници в Пловдив и Стара Загора и 13 социални домове 22 април 2020 г.

Почистващи продукти за ръце от козметичния бранд получи и Об...

Осигурете си добра хигиена и чисти ръце по всяко време 23 март 2020 г.

със Спрей за почистване на ръце във флакон за 1500 впръскван...

НОВ ПРОДУКТ ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА РЪЦЕТЕ ПУСНА REFAN НА ПАЗАРА 17 март 2020 г.

СПРЕЙ ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА РЪЦЕ БЕЗ ОТМИВАНЕ