REFAN и Община Пловдив с 400 подаръка за официалните гости на откриването на ЕСК

петък, 11 януари 2019 г.

REFAN и Община Пловдив с 400 подаръка за официалните гости на откриването на ЕСК
Козметичният бранд REFAN и Община Пловдив ще изненадат с ароматни подаръци официалните гости и журналистите, които ще уважат и отразят откриването на Пловдив - Европейска столица на културата 2019. Подаръците са тематични и ще представят на гостите продукти с популярната българска роза. Комплект  от серията "Роза от България", нощен крем за лице от серия "Гардения и роза", сапун "Свещеното езеро", както и  уникална ръчно изработена парфюмна свещ "Роза Гравюра" ще получат всички официални гости и  акредитирани журналисти.

През годините "Рефан България" се е превърнала в една от емблематичните пловдивски компании заради активната подкрепа на различни социални, културни, благотворителни и спортни инициативи в града под тепетата. Продуктите й с натурални съставки отдавна се възприемат като визитна картичка на България по света. Затова съвсем естествено e те да бъдат част от тържественото откриване на Пловдив 2019 - като подаръци за официалните гости и журналисти, за да им помогнат да почувстват по-добре атмосферата на многовековния град.

Всички пловдивчани и гости на града, които искат да станат част от магията Европейска столица на културата, могат да се възползват от  богатата програма, планирана за тридневното откриване.Последни новини

REFAN награди призьорките на Мис Варна 2020 и раздаде подаръци на всички участнички 17 септември 2020 г.

19-годишната Цветелина Маркова спечели престижния конкурс