REFAN донесе аромата на провансалска лавандула у нас

понеделник, 11 септември 2017 г.

REFAN донесе аромата на провансалска лавандула у нас

Лавандулата от древни времена очарова човека със своите благоуханни и красиви синьо-виолетови цветове и му помага с целебните си свойства. През вековете са я използвали както под формата на масло, така и като изсушени ароматни стръкове.

Освен прекрасен релаксиращ мирис, лавандуловото масло притежава антисептично и регенериращо кожата и косата действие. Всички са виждали безкрайните виолетови полета на Прованс, където погледът потъва в неземната красота на сливащите се с небето насаждения. Благодарение на REFAN вече всеки може да се пренесе във Франция чрез аромата на тоалетната си масичка с козметичната серия Provence Lavender.

Комбинацията от натурално лавандулово масло и концентрат от кисело мляко в козметичната серия Provence Lavender на REFAN успокоява, хидратира и регенерира, а релаксиращият й аромат ще ви пренесе в провансалските лавандулови поля и ще заплени и поглези сетивата ви.

Защо е добавено кисело мляко? Ами понеже неговият концентрат има превъзходен ефект за сухата и проблемна кожа, като я овлажнява, омекотява и заглажда, благодарение на високото съдържание на липиди, протеини, минерали и витамини. Кожата става гладка и еластична, хидратирана в дълбочина и възвръща сатенената си мекота.  А заедно с лавандулата ефектът е неустоим!

Рефан България бе избрана за "Любима марка на българския потребител -2017". Тя участва в националната класация в 2 категории – Козметика и Българска марка. Пловдивската козметика не само безапелационно спечели  първото място и в двете, ами оглави и цялата надпревара, за което получи Златен сертификат.Последни новини

"Оказаната подкрепа в тежък момент е проверка за човечност" 23 април 2020 г.

емоционални думи на благодарност към REFAN

REFAN дари дезинфекциращи продукти на болници в Пловдив и Стара Загора и 13 социални домове 22 април 2020 г.

Почистващи продукти за ръце от козметичния бранд получи и Об...

Осигурете си добра хигиена и чисти ръце по всяко време 23 март 2020 г.

със Спрей за почистване на ръце във флакон за 1500 впръскван...

НОВ ПРОДУКТ ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА РЪЦЕТЕ ПУСНА REFAN НА ПАЗАРА 17 март 2020 г.

СПРЕЙ ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА РЪЦЕ БЕЗ ОТМИВАНЕ