REFAN донесе аромата на провансалска лавандула у нас

понеделник, 11 септември 2017 г.

REFAN донесе аромата на провансалска лавандула у нас

Лавандулата от древни времена очарова човека със своите благоуханни и красиви синьо-виолетови цветове и му помага с целебните си свойства. През вековете са я използвали както под формата на масло, така и като изсушени ароматни стръкове.

Освен прекрасен релаксиращ мирис, лавандуловото масло притежава антисептично и регенериращо кожата и косата действие. Всички са виждали безкрайните виолетови полета на Прованс, където погледът потъва в неземната красота на сливащите се с небето насаждения. Благодарение на REFAN вече всеки може да се пренесе във Франция чрез аромата на тоалетната си масичка с козметичната серия Provence Lavender.

Комбинацията от натурално лавандулово масло и концентрат от кисело мляко в козметичната серия Provence Lavender на REFAN успокоява, хидратира и регенерира, а релаксиращият й аромат ще ви пренесе в провансалските лавандулови поля и ще заплени и поглези сетивата ви.

Защо е добавено кисело мляко? Ами понеже неговият концентрат има превъзходен ефект за сухата и проблемна кожа, като я овлажнява, омекотява и заглажда, благодарение на високото съдържание на липиди, протеини, минерали и витамини. Кожата става гладка и еластична, хидратирана в дълбочина и възвръща сатенената си мекота.  А заедно с лавандулата ефектът е неустоим!

Рефан България бе избрана за "Любима марка на българския потребител -2017". Тя участва в националната класация в 2 категории – Козметика и Българска марка. Пловдивската козметика не само безапелационно спечели  първото място и в двете, ами оглави и цялата надпревара, за което получи Златен сертификат.



Последни новини

Новата Мис Велико Търново 2023 е Ева Захариева 16 май 2023 г.

Освен първото място, красавицата спечели честта да представя...

Лидери в медицината бяха отличени с подкрепата на РЕФАН България 10 май 2023 г.

​ 23-те златни статуетки бяха връчени по време на осмото изд...

РЕФАН подкрепи франкофонския фестивал „Златен ключ”- Пловдив 2022 11 юли 2022 г.

Бляскаво откриване и изключителни таланти зарадваха публикат...

С подкрепата на РЕФАН избраха най-красивата плевенчанка! 14 април 2022 г.

Нейни подгласнички станаха други две плевенски красавици – В...