„Рефан България“ с участие на световното изложение Cosmoprof в Болоня, Италия

петък, 11 март 2016 г.

„Рефан България“ с участие  на световното изложение Cosmoprof в Болоня, Италия

От 18 до 21 март в Болоня, Италия, „Рефан България“ ще представи богатата си продуктова гама на най-голямото и престижно изложение за козметика в Европа – Cosmoprof. Ароматната и атрактивна експозицията на REFAN може да бъде видяна на щанд R7 в Green pavilion 21N, в който участват изложители, чийто производство се базира на използването на естествени и биологични източници.
„Рефан България“ ще презентира своите висококачествени продукти, базирани на природни формули,  които са доказали своите предимства и са предпочитани от потребителите в цял свят. Посетителите ще могат да се потопят в богатата феерия от изключителните ухания на парфюми REFAN и да се запознаят с продукти от най-популярните и любими козметични серии на компанията, както и с огромното разнообразие от сапуни с неустоими аромати и натурални съставки.
На изложението ще бъде представена и най-новата козметична серия в продуктовата гама на REFAN – SNAIL PERFECTION, която съдържа екстракт от охлюви и е изключително ефикасна в борбата със стареенето и възвръщането на свежия и стегнат вид на кожата.
Всеки, който желае, може да се запознае и с атрактивната и гъвкава франчайз концепция на REFAN, която с доказаната си икономическа ефективност е довела до създаването на над 400 магазина в целия свят и е донесла множество награди на фирмата, доказала се като един от най-успешните български производители на парфюмерия и козметика в национален и световен мащаб.

 Последни новини

"Оказаната подкрепа в тежък момент е проверка за човечност" 23 април 2020 г.

емоционални думи на благодарност към REFAN

REFAN дари дезинфекциращи продукти на болници в Пловдив и Стара Загора и 13 социални домове 22 април 2020 г.

Почистващи продукти за ръце от козметичния бранд получи и Об...

Осигурете си добра хигиена и чисти ръце по всяко време 23 март 2020 г.

със Спрей за почистване на ръце във флакон за 1500 впръскван...

НОВ ПРОДУКТ ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА РЪЦЕТЕ ПУСНА REFAN НА ПАЗАРА 17 март 2020 г.

СПРЕЙ ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА РЪЦЕ БЕЗ ОТМИВАНЕ