„Рефан България“ с награда за устойчив бизнес от Forbes Business Awards 2015

петък, 15 януари 2016 г.

„Рефан България“ с награда за устойчив бизнес от Forbes Business Awards 2015
„Рефан България“ с награда за устойчив бизнес от Forbes Business Awards 2015
„Рефан България“ с награда за устойчив бизнес от Forbes Business Awards 2015

Новата година стартира с поредно голямо отличие за „Рефан България”, която получи специална Награда за „Проспериращ и устойчив бизнес” на петата официална церемония Forbes Business Awards 2015 в София хотел Балкан. За пета поредна година целта на наградите бе да насърчи предприемаческия дух и добрите бизнес практики, като събра на едно място хората, които създават работни места, завземат нови пазари и променят икономиката на България. За призовете във Forbes Business Awards 2015 се надпреварваха 60 български компании, които подадоха общо 100 кандидатури.

Това е третото специално отличие, което Forbes връчва на известната в цял свят българска козметична компания „Рефан България”, която има над 400 бутика в 28 държави на 5 континента и предлага иновативните и гъвкави форми на бизнес, които са приложими в цял свят.  Първото си признание от Forbes фирмата получи през 2013 г. , когато грабна специалната Награда "За развитие на семейния бизнес", а през 2014 г. идва и друго престижно отличие - "Специална Награда  за качество".
“Рефан България” се превърна в най-красивата и ухайна визитна картичка на страната ни вече 25 години със своите стотици разпознаваеми продукти, базирани на природни формули. REFAN дава шанс на хиляди предприемчиви хора в България и по света да развият успешен франчайзинг бизнес и е сред малкото български фирми, носителки на най-престижната европейска награда за качество от Париж от Клуба на Лидерите в световната търговия - Global Trade Leaders’ Club, заради качеството на продуктите си и заради дейността си за стимулиране на малкия и средния бизнес, създавайки франчайзинг модел, оценен на национално и на световно ниво.

Освен на „Рефан България” специални награди бяха връчени и на Пощенска банка, на „Сирма Груп Холдинг” и на Национален дворец на културата.Последни новини

"Оказаната подкрепа в тежък момент е проверка за човечност" 23 април 2020 г.

емоционални думи на благодарност към REFAN

REFAN дари дезинфекциращи продукти на болници в Пловдив и Стара Загора и 13 социални домове 22 април 2020 г.

Почистващи продукти за ръце от козметичния бранд получи и Об...

Осигурете си добра хигиена и чисти ръце по всяко време 23 март 2020 г.

със Спрей за почистване на ръце във флакон за 1500 впръскван...

НОВ ПРОДУКТ ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА РЪЦЕТЕ ПУСНА REFAN НА ПАЗАРА 17 март 2020 г.

СПРЕЙ ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА РЪЦЕ БЕЗ ОТМИВАНЕ