„Рефан България“ с Life Style Awards на Годишните награди за луксозни брандове

петък, 24 юни 2016 г.

„Рефан България“ с Life Style Awards на Годишните награди за луксозни брандове
„Рефан България“ с Life Style Awards на Годишните награди за луксозни брандове

На бляскава церемония в Гранд хотел България за втора поредна година бяха връчени Life Style Оскарите от агенция за публични комуникации VIP Communication PR. „Рефан България“ бе наградена в категорията „Международна марка 2016 в козметичната индустрия“ с грамота и плакет Life Style Awards за най-луксозна марка за достижения в козметичната сфера на Годишните награди за луксозни брандове и бизнес 2016 г.

Наградата е заслужена, защото за 25 години на пазара „Рефан България“ е дала шанс на стотици предприемчиви хора в България и по света да развиват успешен семеен бизнес в 50 държави на 5 континента. Днес фирмата се гордее с над 400 бутика в 50 държави, благодарение на иновативните и гъвкави форми на бизнес,които предлага. Тези достижения й донесоха наградата за най-добър български франчайзинг в Европа.

Специални гости на церемонията бяха зам.-министърът на икономиката Даниела Везиева, изпълнителният директор на Българо-китайската търговско промишлена палата Иво Илиев и изпълнителният директор на Българската агенция за инвестиции Стамен Янев, който връчи приза на „Рефан България“ за успешна международна марка. Церемонията продължи инициативата на VIP Communication PR за подпомагане на социално слабите отличници под надслов: „Искам да остана да уча и да работя в България!“

Това е поредно признание за RЕFAN след трите награди на Forbes,  наградата „Компания на годината” за глобален бизнес и стабилни позиции в световен мащаб, отличие за „Глобални постижения за повишаване на качеството на предлаганите продукти“. За своя успешен франчайзинг модел REFAN е носител на най-престижната Международна европейска награда за качество, присъдена от Клуба на лидерите в световната търговия в Париж. Тази година в Барселона „Рефан България“ бе удостоена с Европейската награда за качество и бизнес престиж - Golden European Award 2016.

Козметичната марка е сред любимите и най-разпознаваеми от българския потребител, превърнала се във визитна картичка на България пред света като производител на парфюмерия и козметика, съчетаваща по уникален начин световните тенденции в бранша с българските традиции.Водещи на церемонията бяха актьорът- Симеон Владов и журналистката Патриция Кирилова, а атракция на вечерта бе легендата Димитър Пенев, който взе Оскара на ЦСКА за Събитие на годината.

Целта на събитието е да поощри дейността на реализиралите успешен бранд. Отличените с престижната награда в 20 категории марки бяха отличени освен с плакет и грамота и със специални подаръчни комплекти от REFAN .



Последни новини

Вахтен офицер втори ранг е новата Мисис Бургас 1 април 2024 г.

Мисис Бургас е конкурс с кауза още от самото си създаване.

13-ти мемориален крос "Стефан Попов" 17 май 2023 г.

Събота 20.05.2023, 10:00 сутринта на Гребната база в Пловдив

Новата Мис Велико Търново 2023 е Ева Захариева 16 май 2023 г.

Освен първото място, красавицата спечели честта да представя...

Лидери в медицината бяха отличени с подкрепата на РЕФАН България 10 май 2023 г.

​ 23-те златни статуетки бяха връчени по време на осмото изд...

РЕФАН подкрепи франкофонския фестивал „Златен ключ”- Пловдив 2022 11 юли 2022 г.

Бляскаво откриване и изключителни таланти зарадваха публикат...