Рефан България с атрактивно присъствие на „Винария 2017“

вторник, 21 февруари 2017 г.

Рефан България с атрактивно присъствие на „Винария 2017“
Рефан България с атрактивно присъствие на „Винария 2017“

Със свой щанд ще участва „Рефан България“ на поредната Международна изложба за лозарство и винарство „Винария 2017“. Тя ще се проведе  от 22 до 26 февруари в Международен панаир Пловдив и се очаква да се превърне в уникална панорама на виното заради разнообразния профил на участниците и техните продукти. Проявата се организира съвместно с Националната лозаро-винарска камара и под егидата на Министерството на земеделието и храните.
Очаква се тази година публиката да е по-голяма, тъй като се предлагат повече изкушения и новости за ценителите на виното. „Винария 2017“ привлича вниманието на енолози от Румъния, Сърбия, Грузия и други държави, които ще пристигнат в Пловдив, за да разгледат щандовете и да намерят търговски партньори.
На изложението REFAN ще богатото си портфолио в палата 11, щанд j9. Изложителите и посетителите на Винария ще могат да се докоснат до световноизвестните продукти на козметичния бранд: многообразие от парфюмни аромати, иновативни козметични серии, уникални сапуни и бутикови свещи.
 Последни новини

Днес отбелязваме Световния ден за информираност за аутизма 2 април 2018 г.

„Рефан България” неотлъчно подкрепя всяка стъпка на Сдружени...

РЕФАН България прекратява взаимоотношенията си с Локомотив Пловдив след нападките на родители 30 март 2018 г.

Изявление на РЕФАН България във връзка с публикуваната в ред...