“Рефан България“ ООД на KEM FRANCHISE ЕXPO - Солун, Гърция

вторник, 17 ноември 2015 г.

“Рефан България“ ООД на KEM FRANCHISE ЕXPO -  Солун, Гърция
“Рефан България“ ООД на KEM FRANCHISE ЕXPO -  Солун, Гърция

На изложението  KEM FRANCHISE ЕXPO, което  се проведе от 13 – 15 ноември 2015 г. в Солун, Гърция и е най-голямото изложение за франчайз в региона, компанията представи на посетителите  своята работеща франчайз концепция, която  даде възможност на стотици предприемачи в България и по света да развиват успешен франчайз бизнес.

„Рефан България“ ООД  е разработила иновативен и гъвкав франчайзингов бизнес модел, който се доказа като успешен, изключително печеливш и икономически ефективен за започване и поддържане чрез мрежа от повече от 400 бутика по целия свят,  и получи множество отличия и награди  през последните години.

Най-популярната и обичана българска козметична марка прикова интереса на посетителите и ги заплени с огромното разнообразие ръчно изработени глицеринови сапуни с неустоими аромати, с изключителните  ухания на парфюми REFAN, със свещите и парфюмите за дома, с висококачествена козметика с натурални съставки.

Всички посетители на изложението бяха очаровани от елегантния бутиков павилион на компанията и си тръгнаха с ароматни подаръци от РЕФАН!

Вижте най-близкият до Вас магазин: -----> http://www.refan.gr/stores
Вижте нашите актуални оферти: ------> http://www.refan.gr/catalog/offers
Виж повече за фирма РЕФАН БЪЛГАРИЯ:------> http://www.refan.gr/about
Престижни отличия: ----->  http://www.refan.gr/awards

 Последни новини

REFAN получи сертификат "Почетен посланик на иновативния бизнес" от Съвета на Европейската научна и културна общност! 2 януари 2018 г.

Обществеността оцени високо постиженията в Иновативността на...

Новото амплоа на Йордан Йовчев като рекламно лице на REFAN 17 ноември 2017 г.

Кой друг освен Йордан Йовчев би могъл да представи емблемати...