„Рефан България” – най-верният приятел на Локо Пловдив С началото на учебната година парфюмерийната и козметична компания „Рефан България” осигури чисто нова екипировка за детско-юношеската школа на Локомотив Пловдив.

вторник, 30 септември 2014 г.

„Рефан България” – най-верният приятел на Локо Пловдив

С началото на учебната година парфюмерийната и козметична компания „Рефан България” осигури чисто нова екипировка за детско-юношеската школа на Локомотив Пловдив. 400 възпитаници на „черно-бялата” академия се сдобиха с 3 комплекта екипи – тренировъчен с къс ръкав, тренировъчен с дълъг ръкав и официален екип за футболните срещи. Новите фланелки бяха презентирани от почетния президент на клуба Христо Бонев, а председателят на сдружение „Бъдеще за Локомотив” Диан Колев благодари на спонсора и призна, че: „Фирма „Рефан България” е един от най-верните парньори на Локомотив Пловдив, тъй като винаги е помагала в труден момент. Щастливи сме, че работим заедно”.

Отборът има сключен 3-годишен договор за сътрудничество с „Рефан” за детско-юношеската школа на клуба. Пловдивчани са горди, че най-обичаната козметична марка „REFAN” от десетилетия е прегърнала идеята да подпомага масовия спорт в града и повечето спортни изяви, които помагат да расте жизнено младо поколение.   Последни новини

"Оказаната подкрепа в тежък момент е проверка за човечност" 23 април 2020 г.

емоционални думи на благодарност към REFAN

REFAN дари дезинфекциращи продукти на болници в Пловдив и Стара Загора и 13 социални домове 22 април 2020 г.

Почистващи продукти за ръце от козметичния бранд получи и Об...

Осигурете си добра хигиена и чисти ръце по всяко време 23 март 2020 г.

със Спрей за почистване на ръце във флакон за 1500 впръскван...

НОВ ПРОДУКТ ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА РЪЦЕТЕ ПУСНА REFAN НА ПАЗАРА 17 март 2020 г.

СПРЕЙ ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА РЪЦЕ БЕЗ ОТМИВАНЕ