„Рефан България” – най-верният приятел на Локо Пловдив С началото на учебната година парфюмерийната и козметична компания „Рефан България” осигури чисто нова екипировка за детско-юношеската школа на Локомотив Пловдив.

вторник, 30 септември 2014 г.

„Рефан България” – най-верният приятел на Локо Пловдив

С началото на учебната година парфюмерийната и козметична компания „Рефан България” осигури чисто нова екипировка за детско-юношеската школа на Локомотив Пловдив. 400 възпитаници на „черно-бялата” академия се сдобиха с 3 комплекта екипи – тренировъчен с къс ръкав, тренировъчен с дълъг ръкав и официален екип за футболните срещи. Новите фланелки бяха презентирани от почетния президент на клуба Христо Бонев, а председателят на сдружение „Бъдеще за Локомотив” Диан Колев благодари на спонсора и призна, че: „Фирма „Рефан България” е един от най-верните парньори на Локомотив Пловдив, тъй като винаги е помагала в труден момент. Щастливи сме, че работим заедно”.

Отборът има сключен 3-годишен договор за сътрудничество с „Рефан” за детско-юношеската школа на клуба. Пловдивчани са горди, че най-обичаната козметична марка „REFAN” от десетилетия е прегърнала идеята да подпомага масовия спорт в града и повечето спортни изяви, които помагат да расте жизнено младо поколение.   Последни новини

Chypre – класически аромат с модерно излъчване 20 септември 2018 г.

Шипровите аромати съчетават в себе си свежест, чувственост и...

Incense – олицетворение на божественост и вечност 20 септември 2018 г.

Маслото от тамян е по-ценено и от златото

Vanilla – шикозна и непредсказуема съставка в парфюмерията 20 септември 2018 г.

Ванилията се смята за символ на богатство, красота и елегант...

Violet – божествен и деликатен аромат 20 септември 2018 г.

Виолетката е неразделна част от много парфюмни композиции