„Рефан България” – компания на годината След най-престижната европейска награда за качество

петък, 19 декември 2014 г.

„Рефан България” – компания на годината
„Рефан България” – компания на годината
„Рефан България” – компания на годината

След най-престижната европейска награда за качество от Париж от Клуба на Лидерите в световната търговия - Global Trade Leaders’ Club фирма„Рефан България” бе отличена по достойнство и на първите Годишни награди „Компания на годината”. 

Списание Business Lady в партньорство с Българската търговско-промишлена палата, Софийската търговско-промишлена камара, Асоциацията на бизнес експертите в България и Сдружение „Обединени бизнес клубове” раздаде годишните си награди на грандиозна церемония в Кемпински хотел Зографски. 
Най-върховото отличие „Глобални постижения за повишаване на качеството на предлаганите продукти” получи „Рефан България” – фирма, създала над 2000 продукта, базирани на природни формули, прославила България както с продукцията си, така и с дейността си за стимулиране на малкия и средния бизнес, създавайки франчайзинг модел, който бе оценен на национално и на световно ниво. 
За четвъртвековния си юбилей “Рефан България” се превърна във визитна картичка на страната ни и даде шанс на стотици предприемчиви хора в България и по света  да развиват успешен франчайзинг бизнес. Днес фирмата се гордее с над 500 бутика и с над 2000 търговски точки за продажба в 28 държави на 5 континента, благодарение на иновативните и гъвкави форми на бизнес, които предлага. 
Притежател на десетки национални и международни отличия, REFAN е носител и на наградата за най-добър български франчайзинг в Европа за налагането на успешния франчайзинг модел, предлагайки разпознаваеми  продукти на световно качество. Призът «Компания на годината» е поредното признание за 2014 г. за цялостната дейност на «Рефан България», която го получи в присъствието на 150 представители на политиката, икономиката и бизнеса.Последни новини

"Оказаната подкрепа в тежък момент е проверка за човечност" 23 април 2020 г.

емоционални думи на благодарност към REFAN

REFAN дари дезинфекциращи продукти на болници в Пловдив и Стара Загора и 13 социални домове 22 април 2020 г.

Почистващи продукти за ръце от козметичния бранд получи и Об...

Осигурете си добра хигиена и чисти ръце по всяко време 23 март 2020 г.

със Спрей за почистване на ръце във флакон за 1500 впръскван...

НОВ ПРОДУКТ ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА РЪЦЕТЕ ПУСНА REFAN НА ПАЗАРА 17 март 2020 г.

СПРЕЙ ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА РЪЦЕ БЕЗ ОТМИВАНЕ